Stoiximan Super League

Τεσσάρα για να μαθαίνουν οι… Νέοι

Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και της ομάδας Νέων του συλλόγου. Στο κεκλεισμένων των θυρών ματς, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι «μεγάλοι» επικράτησαν 4-2 των «μικρών». Τρία γκολ σημείωσε ο Μάρκο Πάντελιτς, ανεπίσημη «πρώτη» για Κρίστιαν Νέμεθ.

Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και της ομάδας Νέων του συλλόγου.

Στο κεκλεισμένων των θυρών ματς, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι «μεγάλοι» επικράτησαν 4-2 των «μικρών». Τρία γκολ σημείωσε ο Μάρκο Πάντελιτς (19', 36', 49') και ένα ο Φουστέρ (32'), ενώ τα τέρματα των Νέων πέτυχαν οι Τζούνιορ (17') και Βάντερσον (46'). Με τη δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε ο Ούρκο Πάρντο προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ την πρώτη του εμφάνιση -έστω και ανεπίσημη- έκανε ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Εκεί, εκτός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, βρέθηκαν και οι Γιάννης Μώραλης, Σωκράτης Κομινάκης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης. Πριν τον ματς οι τεχνικοί των δύο ομάδων, Ερνέστο Βαλβέρδε και Αλέκος Αλεξανδρής είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α' ΟΜΑΔΑ): Νικοπολίδης (31' Μπάμποβιτς), Μοντέστο, Μέλμπεργκ (31' Μιραλάς), Γκαλίτσιος, Ιμπαγάσα (31' Ντουντού), Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Νέμεθ, Ριέρα (31').

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΝΕΟΙ): Πάρντο, Λάβδας, Λυκογιάννης, Ρέτζο, Πετρόπουλος, Λεάντρο, Πάνουελ, Τζούνιορ, Αριανούτσος, Βάντερσον, Κουρτάνοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βλάχος, Κουλός, Πολυχρονάκης, Σούκιας, Μακαρόνας, Διβανές, Αλεξανδρής, Σούλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x