Stoiximan Super League

Με καρδιά για τη νίκη

Οπλισμένη με πάθος από τους 30.000 και πλέον φιλάθλους της που αναμένονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον… συγκάτοικο Παναθηναϊκό με στόχο την επιστροφή στις νίκες, κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα (21:00, Novasports 1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). «Να πεθάνουμε στο γήπεδο», το μήνυμα του Μανόλο Χιμένεθ. Ποια τα πλάνα του 46χρονου τεχνικού.

Οπλισμένη με πάθος από τους 30.000 και πλέον φιλάθλους της που αναμένονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον… συγκάτοικο Παναθηναϊκό με στόχο την επιστροφή στις νίκες, κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα (21:00, Novasports 1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποδείξουν πως η εποχή Χιμένεθ θα χαρακτηριστεί από εμφανίσεις ανάλογες με εκείνη κόντρα στον Άρη και πως η ήττα στο Βέλγιο από την Άντερλεχτ ήταν μία κακή παρένθεση.

Εκτός μάχης για το σπουδαίο παιχνίδι έμειναν οι τραυματίες Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μανωλάς, Πατσατζόγλου, Γιάχιτς και Γεωργέας, ενώ αμφίβολο είναι αν θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, που είναι επιβαρυμένος από τη συμμετοχή σε δύο συνεχή 90λεπτα και έχει κάποιες μικροενοχλήσεις.

Τα πράγματα για την ενδεκάδα, που θα έχει διάταξη 4-3-3, είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Ο Σάχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Νασούτι θα είναι παρτενέρ του Δέλλα στο κέντρο της άμυνας. Δεξί μπακ θα αγωνιστεί και πάλι ο Αργυρίου, ενώ αριστερά ο Λαγός είναι φαβορί παρότι προέρχεται από κακή εμφάνιση και στη χθεσινή δοκιμή χρησιμοποιήθηκε εκεί ο Νταντόμο που δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη εμφάνιση. Στο κέντρο θα βρίσκονται σίγουρα Καφές και Μάκος, ενώ ο τρίτος της… παρέας θα είναι ένας εκ των Ντιόπ και Γκέντσογλου. Ο Λεονάρντο θα βρίσκεται στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Μπερνς στο άλλο και στην κορυφή θα είναι ο Τζεμπούρ. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει ο Τζεμπούρ στα άκρα αντί του Μπερνς κι ο Μπλάνκο να πάρει τη θέση του σέντερ φορ. Πέραν των προαναφερθέντων, στην 20μελη αποστολή ο Μανόλο Χιμένεθ έχει συμπεριλάβει και τους Αραμπατζή, Έντερ, Γκερέιρο, Καλαμιώτη, Φροξυλιά και Καράμπελα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του. «Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να πεθάνουμε στο γήπεδο για τη νίκη. Οι τραυματισμοί και οι απουσίες δεν μετράνε σε τέτοια παιχνίδια. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε», ανέφερε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός. Την τελευταία προπόνηση παρακολούθησε και ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος θα γευματίσει μαζί με την ομάδα πριν τον μεγάλο αγώνα.

* Περισσότεροι από 30.000 φίλοι της ΑΕΚ αναμένονται στις εξέδρες, αφού μέχρι το Σάββατο είχαν πωληθεί περίπου 12.000 εισιτήρια, χωρίς να υπολογίζονται και οι κάτοχοι διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x