Stoiximan Super League

Χάβος: «Βρήκαμε επιθετικές λύσεις»

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε τις επιθετικές λύσεις που έψαχνε στάθηκε ο τεχνικός του, Μάκης Χάβος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης (3-1) του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Πανιωνίου. «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίζει με σύστημα 4-4-2. Έπρεπε να βρούμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Τις βρήκαμε και αυτό είναι πάρα πολύ καλό», τόνισε ο κ. Χάβος.

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε τις επιθετικές λύσεις που έψαχνε στάθηκε ο τεχνικός του, Μάκης Χάβος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης (3-1) του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Πανιωνίου.

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίζει με σύστημα 4-4-2. Έπρεπε να βρούμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Τις βρήκαμε και αυτό είναι πάρα πολύ καλό», τόνισε ο κ. Χάβος.

Στη συνέχεια είπε: «Δώσαμε ρυθμό και θεωρώ ότι δημιουργήσαμε και ευκαιρίες, πέρα από τα τρία γκολ που βάλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλά το σκορ και την κούραση κάποιων παικτών μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

Για τη χρησιμοποίηση του Φωτάκη, δήλωσε: «Ο Φωτάκης είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Επέλεξα να τον βάλω στα δύο τελευταία παιχνίδια. Τα πήγε καλά και αυτό είναι θετικό».

Για το τι άλλαξε και η ομάδα τα πήγε καλύτερα, σημείωσε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαι λίγες μέρες ως πρώτος προπονητής. Στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ χάσαμε, αλλά ο σχηματισμός μας βγήκε. Κοιτάξαμε να αλλάξουμε τη ψυχολογία των παικτών μας».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εορδαϊκό, τόνισε: «Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα. Ο θεσμός αυτός κρύβει εκπλήξεις και πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, τέλος, είπε: «Μόνο η διοίκηση μπορεί να σας απαντήσει σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x