Stoiximan Super League

Στρέφεται σε άλλες λύσεις

Στον απόηχο της χθεσινής νίκης () επί του Πανιωνίου στην Τούμπα, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν αρκετά ζητήματα να ασχοληθούν. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ψηλά στη λίστα του Θοδωρή Ζαγοράκη βρίσκεται το όνομα του Κρίστιαν Γκρος, όμως προέκυψε πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι.

Στον απόηχο της χθεσινής νίκης (3-1) επί του Πανιωνίου στην Τούμπα, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν αρκετά ζητήματα να ασχοληθούν. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ψηλά στη λίστα του Θοδωρή Ζαγοράκη βρίσκεται το όνομα του Κρίστιαν Γκρος, όμως προέκυψε πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Ελβετός τεχνικός αξιώνει 1 εκατ. ευρώ για τους επόμενους επτά μήνες και αυτομάτως κρίνεται απαγορευτικός για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο πρώην προπονητής της Στουτγκάρδης έμεινε ικανοποιημένος από το πλάνο που του παρουσίασε ο Ζαγοράκης, όμως ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναγκάζεται να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες υποθέσεις χρειάζονται χρόνο και υπομονή για να έρθουν στα μέτρα των Θεσσαλονικέων. Όπως γράφει η «SportDay», στο νούμερο δύο της σχετικής λίστας, μετά τον Γκρος, βρίσκεται Ισπανός προπονητής, ο οποίος όμως δεν είναι ο μόνος υποψήφιος.

Το άλλο θέμα που απασχολεί τους διοικούντες είναι εκείνο του Πάμπλο Γκαρσία. Η υποχρεωτική πενθήμερη άδεια του Ουρουγουανού τελειώνει σήμερα και από αύριο πρέπει να επιστρέψει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ωστόσο, θα προηγηθεί συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα μιλήσει με τον 33χρονο παίκτη για να αναλυθεί ό,τι ακριβώς συνέβη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Υστέρα από αυτή τη συζήτηση θα παρθούν και οι όποιες αποφάσεις και αυτό διότι θα πρέπει στον ΠΑΟΚ να ξέρουν και τις απόψεις του παίκτη, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x