Stoiximan Super League

Σαλπιγγίδης: «Θα πιάναμε… πάτο»!

Στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στάθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά», που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. «Είναι πολύ σημαντική νίκη. Αν δεν κερδίζαμε… θα πιάναμε πάτο. Συνεχίστηκε μία καλή εμφάνιση από το ματς με τη Βιγιαρεάλ», είπε ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων».

Στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στάθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά», που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη. Αν δεν κερδίζαμε… θα πιάναμε πάτο. Συνεχίστηκε μία καλή εμφάνιση από το ματς με τη Βιγιαρεάλ», είπε ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων».

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όχι και τόσο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήγαμε καλά σήμερα και συνεχίζουμε», πρόσθεσε.

Για την αλλαγή συστήματος, δήλωσε: «Δεν θέλω να μπω θέματα τακτικής, ειδικά δημόσια. Εσείς βλέπετε και μπορείτε να κριτικάρετε. Το τι σκέφτομαι εγώ είναι δικό μου θέμα, με όλον το σεβασμό».

Για την απουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Εύχομαι να πετύχω κάποιο γκολ και με τον κόσμο. Τι να κάνουμε; Είμαι λίγο άτυχος. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x