Stoiximan Super League

Ίβιτς: «Έχουμε ξυπνήσει, κάνουμε νέο ξεκίνημα»

Σημάδι ανάκαμψης και όχι… αναλαμπή αποδείχθηκε πως ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιώνιου, που έστω και στο τέλος νίκησε τον Εργοτέλη. «Έχουμε ξυπνήσει, κάνουμε νέο ξεκίνημα», το μήνυμα του Βλάνταν Ίβιτς.

Σημάδι ανάκαμψης και όχι… αναλαμπή αποδείχθηκε πως ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιώνιου, που έστω και στο τέλος νίκησε τον Εργοτέλη.

«Σημασία έχει η νίκη, ειδικά για την ψυχολογία μας. Ξέρετε καλά ότι δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, δεν πήραμε αυτά που θέλαμε. Στα τελευταία τρία παιχνίδια παίζουμε καλύτερα, έχουμε ξυπνήσει, κάνουμε νέο ξεκίνημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τον καλό μας εαυτό», είπε ο Σέρβος επιτελικός μέσος, για να υπενθυμίσει πως «η ομάδα έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές. Ξέρουμε μπάλα. Λογικό, όμως, είναι με τόσες πολλές αλλαγές να επηρεαζόμαστε. Σιγά σιγά βρίσκουμε ρυθμό».

«Παίρνουμε μέρος σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε τραυματίες και όσο πιο γρήγορα, αυτοί, επανέρχονται, τόσο καλύτερα. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Τους περιμένουμε, μακάρι να μπούνε γρήγορα όλοι στις προπονήσεις», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x