Stoiximan Super League

Mάντζιος: «Οι παίκτες μας δεν ξέχασαν την μπάλα…»

Σίγουρος για ανάλογη συνέχεια εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της μεγάλης νίκης του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ (1-0). Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάναμε τους παίκτες μας να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και τα καταφέραμε. Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είναι καλοί. Πέρυσι, οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν ξέχασαν τη μπάλα ξαφνικά».

Σίγουρος για ανάλογη συνέχεια εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της μεγάλης νίκης του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ (1-0).

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάναμε τους παίκτες μας να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και τα καταφέραμε.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είναι καλοί. Πέρυσι, οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν ξέχασαν τη μπάλα ξαφνικά
».

Αρχικά, ο κ. Μάντζιος είπε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Θεωρώ ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Το ημίχρονο ήταν το καλύτερό μας μέχρι σήμερα και νικήσαμε δίκαια. Διαβάσαμε πολύ καλά την ΑΕΚ και οι αλλαγές που κάναμε μας βγήκαν. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες. Συνεχίζουμε, έχουμε έναν μεγάλο Γολγοθά μπροστά μας. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να βγάλουμε τον Πανιώνιο από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x