Stoiximan Super League

Τα προβλήματα και οι λύσεις τους

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον προσεχή αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη τέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερος μέρος της σημερινής προπόνησης των «ερυθρολεύκων. Προπονήθηκε κανονικά ο Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ κατά 99% εκτός θα μείνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ, λόγω του αιματώματος στη φτέρνα. Στα «πιτς» Ιμπαγάσα και Μπράβο. Πώς σκοπεύει να καλύψει τα κενά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον προσεχή αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη τέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερος μέρος της σημερινής προπόνησης των «ερυθρολεύκων. Προπονήθηκε κανονικά ο Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ κατά 99% εκτός θα μείνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ, λόγω του αιματώματος στη φτέρνα. Στα «πιτς» Ιμπαγάσα και Μπράβο.

Ξυπνούν άσχημες μνήμες...

Τα τελευταία κρούσματα… θλάσεων ξυπνούν άσχημες μνήμες, αφού τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους συγκεκριμένους τραυματισμούς. Μετά τον Ιμπαγάσα, ήρθε και ο Μπράβο χθες να προστεθεί στη λίστα. Με δεδομένη και την απουσία του Μέλμπεργκ (έκανε ατομικό σήμερα), μειώνονται οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού. Αναγκαστικά πλέον θα πρέπει να προσανατολιστεί σε ένα σχήμα παρόμοιο -στα πρόσωπα τουλάχιστον- με εκείνο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή (ήττα 2-1). Από τότε βέβαια, Νικοπολίδης και Μήτρογλου έχασαν τη θέση τους στην ενδεκάδα, από τους Πάρντο και Μιραλάς αντίστοιχα.

Η θετική πλευρά

Υπάρχει και ένα θετικό στην όλη κατάσταση, μιας και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στην περιοχή των κοιλιακών-προσαγωγών, είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του και έτσι θα παίξει από την αρχή στο Παγκρήτιο. Εντάξει είναι και ο Κρίστιαν Νέμεθ. Υπήρχε ανησυχία λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην χθεσινή προπόνηση, αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήταν τίποτα το σοβαρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x