Ευγενία Κουντούρη

Τα προβλήματα ήρθαν στην χειρότερη στιγμή

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο εμφανίζεται αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, από συνεχής τραυματισμούς και ο Βαλβέρδε είναι λογικό να ανησυχεί για την συνέχεια. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν στην χειρότερη στιγμή, σε μια περίοδο που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολο πρόγραμμα και ο Βάσκος λογικά θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο εμφανίζεται αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, από συνεχής τραυματισμούς και ο Βαλβέρδε είναι λογικό να ανησυχεί για την συνέχεια. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν στην χειρότερη στιγμή, σε μια περίοδο που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολο πρόγραμμα και ο Βάσκος λογικά θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Πάνω που η βασική ενδεκάδα έδειχνε να έχει ρολάρει θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και να «ανακατέψει την τράπουλα».

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στον Κρήτη μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα παραταχτεί με την ίδια ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί κόντρα στον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι, ενόψει και των επόμενων τριών αναμετρήσεων, δύο από τις οποίες είναι ντέρμπι. Την επόμενη αγωνιστική οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, μετά θα πάνε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και στην συνέχεια έχουν ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.

Ο Ολυμπιακός δηλαδή τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές έχει τρία εκτός έδρας παιχνίδια σε Ηράκλειο, Καβάλα και ΟΑΚΑ, ενώ το εντός έδρας παιχνίδι είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ο Βαλβέρδε αν μη τι άλλο θα ήθελε σε αυτές τις αγωνιστικές να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και γνωρίζει πόσο μπορούν αν του στοιχίσουν οι τραυματισμοί.

Η συγκομιδή που θα κάνει ο Ολυμπιακός σε αυτά τα παιχνίδια θα κρίνει κατά την άποψή μου εάν θα γίνει το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x