Stoiximan Super League

Βαζέχα: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του Παναθηναϊκού που κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, στάθηκε ο Κριστόφ Βαζέχα, που εκπροσώπησε το «τριφύλλι» στην συνέντευξη τύπου. Αφού επεσήμανε ότι η διακύμανση του σκορ δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας, τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα όταν δέχεσαι δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό.

Στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του Παναθηναϊκού που κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, στάθηκε ο Κριστόφ Βαζέχα, που εκπροσώπησε το «τριφύλλι» στην συνέντευξη τύπου.

Αφού επεσήμανε ότι η διακύμανση του σκορ δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας, τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα όταν δέχεσαι δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό.

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Νιόπλια και τον Μιχάλη Ιορδανίδη δημόσια, γιατί δεν είχα τη ευκαιρία. Περάσαμε καλά και δουλέψαμε καλά. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν πολύ καλό για τους φιλάθλους.

Με ένταση και πολλά γκολ. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Είναι δύσκολο από 0-2 να το κάνεις 4-2 και πιστεύω σιγά-σιγά ότι θα βρούμε ρυθμό και θα τα πάμε καλύτερα
».

Ο Βαζέχα, στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό

«Αυτό είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Δεν ξέρω. Μέσα σε ένα λεπτό όταν τρως δύο γκολ, είναι δύσκολο ιδίως για μια μεγάλη ομάδα. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο.

Ο νέος προπονητής θα έχει αναλύσει τα παιχνίδια και θα βρει λύσεις ώστε η ομάδα να είναι πάντα μπροστά στο σκορ».


Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x