Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Σκασμένος με την εικόνα της ΑΕΚ ήταν μετά το τέλος του ματς με την Καβάλα (2-1) ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της "Ένωσης" χρησιμοποίησε "σκληρή γλώσσα" για τους παίκτες του και, όπως τόνισε αμέσως μετά το τέλος του ματς: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα δώρα… Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας. Ξυπνήσαμε αργά... Περάσανε 16 χρόνια από τότε που πήραμε τίτλο, ας γίνουμε λίγο σοβαροί. Να γίνουμε σοβαροί, γιατί δεν είμαστε…»

Σκασμένος με την εικόνα της ΑΕΚ ήταν μετά το τέλος του ματς με την Καβάλα (2-1) ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο προπονητής της "Ένωσης" χρησιμοποίησε "σκληρή γλώσσα" για τους παίκτες του και, όπως τόνισε αμέσως μετά το τέλος του ματς:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα δώρα… Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας. Ξυπνήσαμε αργά... Περάσανε 16 χρόνια από τότε που πήραμε τίτλο, ας γίνουμε λίγο σοβαροί. Να γίνουμε σοβαροί, γιατί δεν είμαστε…»

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Ήταν τα χειρότερα 15 λεπτά φέτος για την ομάδα, όταν δέχεσαι τόσο νωρίς γκολ είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά όταν οι Σκόκο και Λυμπερόπουλος ήταν ανέτοιμοι. Παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες, κάναμε δυο ευκαιρίες με τον Μπλάνκο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν πολύ κακοί…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x