Stoiximan Super League

«Σισέ ή Μιραλάς»;

Είναι το ερώτημα που τέθηκε στο Ντουντού σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση; «Φυσικά τον Μιραλάς», είπε ο Βραζιλιάνος μέσος σε άπταιστα ελληνικά!

Είναι το ερώτημα που τέθηκε στο Ντουντού σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση; «Φυσικά τον Μιραλάς», είπε ο Βραζιλιάνος μέσος σε άπταιστα ελληνικά!

Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος του Παναθηναϊκού με δέκα γκολ και ο Βέλγος του Ολυμπιακού, με επτά, με τον Ντουντού όμως να δείχνει -όπως συνηθίζεται- σαφή προτίμηση στον συμπαίκτη του.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 του ΠΑΟΚ και επέστρεψαν στην κορυφή, με τον Ντουντού να χαρακτηρίζει «πολύ καλή ομάδα» τον «δικέφαλο του Βορρά», τονίζοντας πως το ζητούμενο είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια: «Έχουμε ξεκινήσει μία πολύ καλή προσπάθεια φέτος και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι υποχρέωσή μας να πάρουμε τον τίτλο».

Σχετικά με το «Καραϊσκάκη» και το γεγονός ότι έχει γίνει ξανά δυνατή έδρα (6/6 φέτος) ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού εξήγησε: «Βοηθάει και ο κόσμος πολύ σ’ αυτό. Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα. Πέρυσι υποφέραμε… Χάσαμε δύο φορές μέσα στην έδρα μας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Ντουντού προέβλεψε ότι θα είναι μια κούρσα για δύο.
«Θα είναι ένας πόλεμος ανάμεσα σε εμάς και τον Παναθηναϊκό. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να τους νικήσουμε στην έδρα μας. Πέρυσι ήταν πολύ διαφορετικά. Δεν μπορώ ούτε να σκέφτομαι ότι θα χάσουμε από τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τότε θέλουμε να διατηρήσουμε διαφορά στη βαθμολογία».

«Είναι πολύ πιο δυνατό το πρωτάθλημα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Κανένα παιχνίδι δεν είναι δεδομένο. Ακόμα και οι πιο μικρές ομάδες παίζουν καλά και προσπαθούν απέναντι στον Ολυμπιακό. Η Καβάλα και ο Ηρακλής είναι καλές ομάδες και έχουν εξέλιξη», πρόσθεσε.

Για τον νέο τεχνικό των «πρασίνων», Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Βραζιλιάνος μέσος είπε: «Είναι καλό να έρχονται στην Ελλάδα αναγνωρισμένοι προπονητές, όπως αυτός γιατί έτσι βελτιώνεται η ποιότητα και το ενδιαφέρον άλλων για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, αρκέστηκε να δηλώσει: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα. Το ταξίδι στην Κρήτη για το ματς με τον Εργοτέλη, σίγουρα θα μας κουράσει, αλλά η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην έχεις καλή απόδοση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x