Stoiximan Super League

AEK-Ολυμπιακός (19:30)

ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού. Χιμένεθ εναντίον Βαλβέρδε. Σκόκο εναντίον Μιραλάς. Κόντρες για όλα τα γούστα! Κόντρες που μόνο ένας αγώνας σαν κι’ αυτόν μπορεί να προσφέρει! Στις 19:30, η «Ενωση» έχει μια τελευταία ευκαιρία να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» να βγουν αλώβητοι απ’ το πρόγραμμα φωτιά της τελευταίας εβδομάδας, συνεχίζοντας να οδηγούν την κούρσα. Μείνετε στο www.sport-fm.gr για να μάθετε ότι συμβαίνει στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού. Χιμένεθ εναντίον Βαλβέρδε. Σκόκο εναντίον Μιραλάς.

Κόντρες για όλα τα γούστα! Κόντρες που μόνο ένας αγώνας σαν κι’ αυτόν μπορεί να προσφέρει!

H «Ενωση» έχει μια τελευταία ευκαιρία να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» να βγουν αλώβητοι απ’ το πρόγραμμα φωτιά της τελευταίας εβδομάδας, συνεχίζοντας να οδηγούν την κούρσα.

Διαβάστε το preview του ντέρμπι από το www.sport-fm.gr



Τραυματίες είπατε; Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Τούτη τη φορά, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει… μόνο δύο απουσίες (Τζεμπούρ και Καφές έχουν βγει νοκ-άουτ), σημαντικές μεν, αλλά όχι ικανές να υπερκαλύψουν το πάθος για επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Χιμένεθ ξέρει, αλλά δεν λέει. Ο Ισπανός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση. Θα επιλέξει το… πετυχημένο 4-3-3, με το οποίο η ΑΕΚ νίκησε Άρη και Παναθηναϊκό ή το 4-2-3-1 που έχει φέρει ουκ ολίγες γκέλες;

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σάχα, ενώ στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- θα ξεκινήσουν Λαγός, Μανωλάς, Δέλλας και Γιάχιτς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν Ντιόπ και Μάκος, στα πλάγια Σκόκο (αριστερά) και Μπερνς (δεξιά), με τον Λεονάρντο να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λυμπερόπουλο.

Με άμυνα… ανάγκης θα κατέβει ο Ολυμπιακός, αφού Μπράβο, Μέλμπεργκ και Τοροσίδης δεν… φάνηκαν συνεπείς στον αγώνα δρόμου που έκαναν για να δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι.

Και ο Βαλβέρδε κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, αλλά… τα κουκιά είναι μετρημένα. Το θέμα είναι Μιραλάς και Πάντελιτς με φουλ επίθεση από την αρχή ή, μόνο τον Βέλγο και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις;

Σε σύστημα 4-4-1-1, ο Πάρντο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- θα ξεκινήσουν Χολέμπας, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος και Μοντέστο. Για το κέντρο, Ντουντού, Μοϊσές και Ιμπαγάσα είναι υποψήφιοι για δύο θέσεις.

Από κει και πέρα, σίγουρος στα αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής είναι ο Ριέρα, με τον Ρόμενταλ να έχει προβάδισμα για τα δεξιά έναντι του Φετφατζίδη. Δύο επιθετικοί ή ένας; Ο Μιραλάς πάντως έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι. Τώρα εάν θα παίξει στην κορυφή έχοντας πίσω του τον Φουστέρ, ή πίσω από τον Πάντελιτς με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να μένει στον πάγκο, αυτό θα εξαρτηθεί από τον Βάσκο τεχνικό.

Στην μάχη των πάγκων, Χιμένεθ και Βαλβέρδε έχουν κοντραριστεί δύο φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα, με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ του τεχνικού της «Ενωσης». Στις 16 Φεβρουαρίου του 2008 η Σεβίλλη έφυγε με το διπλό (2-4) από την έδρα της Εσπανιόλ, ενώ στις 8 Νοεμβρίου του 2009 η Σεβίλλη νίκησε 3-2 την Βιγιαρεάλ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ανάμεσα σε άλλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Α’ Εθνικής, Θωμά Μαύρο. Βάλτε την ανανέωση του Σκόκο. Βάλτε ότι είναι και ντέρμπι. Ε, δεν θέλει και πολύ για να γεμίσει το ΟΑΚΑ.



AΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):

Στον πάγκο:

Αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε):

Στον πάγκο:

Αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ιμπαγάσα, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ,, Φετφατζίδης, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Νέμεθ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Πιερίας)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

* Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x