Stoiximan Super League

«Φωτιά» στο ΟΑΚΑ, ματσάρες πλάκα-πλάκα!

Σύμφωνοι! Με το «ορεκτικό» του Σαββάτου θα… φάμε καλά. Και η Κυριακή, όμως, δεν θα μας αφήσει στη δίαιτα! Αφού ΑΕΚ και Ολυμπιακός, λοιπόν, ταΐσουν συγκινήσεις στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει στην Κέρκυρα το πρώτο «κέρασμα» στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να «φάει λάχανο» τον Ατρόμητο και οι εκπλήξεις του πρωταθλήματος (Ολυμπιακός Β.-Καβάλα) θα έχουν φάει ήδη… τα μουστάκια τους στο Πανθεσσαλικό!

Σύμφωνοι!

Με το «ορεκτικό» του Σαββάτου θα… φάμε καλά.

Και η Κυριακή, όμως, δεν θα μας αφήσει στη δίαιτα!

Αφού ΑΕΚ και Ολυμπιακός, λοιπόν, ταΐσουν συγκινήσεις στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει στην Κέρκυρα το πρώτο «κέρασμα» στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να «φάει λάχανο» τον Ατρόμητο και οι εκπλήξεις του πρωταθλήματος (Ολυμπιακός Β.-Καβάλα) θα έχουν φάει ήδη… τα μουστάκια τους στο Πανθεσσαλικό!


Σάββατο 27/11

Εργοτέλης-Λάρισα (17:15, NovaSports 6)

«Πώς φτάσαμε ως εδώ…»! Αυτό θα τραγουδούν παρέα, πριν τη σέντρα στο Παγκρήτιο. Ο ένας πόντος των Κρητικών σε πέντε ματς και η επαναφορά των «βυσσινί» στις γκέλες (ήττα από Πανιώνιο) τους έχει κάνει κατόχους της τελευταίας και της προτελευταίας θέσης αντίστοιχα. Θα συνέλθει η ομάδα του Καραγεωργίου ή θα μπει «αεράτη» στο νέο της σπίτι αυτή του Παπακώστα;

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Πανσερραϊκός-Άρης (17:15, NovaSports 2)

Ώρα να φορτσ-Άρης! Έχοντας χάσει ήδη αρκετό έδαφος, οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν στις Σέρρες -για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ- να κάνουν δεύτερη συνεχή νίκη (μετά από εκείνη με την Κέρκυρα). Εμπόδιο στα σχέδια τους ο επίσης ασταθής Πανσερραϊκός, που ήδη έχει αρχίσει να νιώθει… άβολα στη βαθμολογία (προτελευταία θέση).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτ/νιας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών


ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Όπως κι αν το πιάσεις, ντέρμπι! Η βαθμολογική διαφορά δεν το επιβεβαιώνει, ωστόσο ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν… τόσες άλλες τέτοιες να κάνουν «μπαρούτι» τα μεταξύ τους ματς! Με απουσίες να τους ταλαιπωρούν (Καφές, Τζεμπούρ, Πατσατζόγλου - Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μπράβο), αλλά και λόγους αισιοδοξίας να τους ανεβάζουν (ανανέωση Σκόκο - μοναξιά στην κορυφή), «κιτρινόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν την -κάτι παραπάνω από- νίκη στο ΟΑΚΑ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Κυριακή 28/11

Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη (15:00)

Τέλος στη… φιλοξενία! Μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες (εκ των οποίων δύο με ήττα), ο Αστέρας δεν έχει περιθώρια να κάνει κι άλλον αντίπαλο να νιώσει… σαν στο σπίτι του στην Τρίπολη. Πόσω μάλλον αντίπαλο (σαν την Ξάνθη) που έχει «πάρει τα πάνω του» και με νίκη (την πρώτη εκτός έδρας) θα τον «τσακώσει» στη βαθμολογία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα (15:00, NovaSports 3)

«Μικροί» σου λέει μετά… Αφού έχουν στείλει «στον κουβά» όσους έχουν τολμήσει να τους κοντράρουν (αήττητοι από το παιχνίδι με τον συνονόματο στο «Καραϊσκάκη» οι γηπεδούχοι, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι), οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος ήρθε η ώρα να συγκρουστούν και μεταξύ τους στο Πανθεσσαλικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό


Πανιώνιος-Ηρακλής (15:00, NovaSports 2)

Σαν να σαλεύει, σαν να σαλεύει… Ο Πανιώνιος έδειξε σημαδια ζωής στο «Άλκαζαρ», έκλεισε -στην κυριολεξία- το σπίτι της Λάρισας, ωστόσο χρειάζεται νίκες και στο δικό του για να ξεφύγει από τον πάτο. Από ‘κει που απέχει αρκετά ο Ηρακλής, ο οποίος θα προσπαθήσει να μετατρέψει σε παρένθεση την ήττα από τον Παναθηναϊκό (μέχρι τότε μετρούσε πέντε αγωνιστικές αήττητος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Ν. Σμύρνης


ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 2)

Σαν να μην πήγε Πειραιά! Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα και μαζί θέλει να επιστρέψει και στο νικηφόρο σερί (τέσσερα ματς) που έτρεχε πριν κατέβει στο «Καραϊσκάκη». Εμπόδιο θα προσπαθήσει να του σταθεί ο Ατρόμητος, που έφυγε γελαστός από την τελευταία του έξοδο (Ν. Σμύρνη), ωστόσο εκείνη ήταν και η μοναδική νίκη του στα τελευταία επτά παιχνίδια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Αργυρός (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 2)

Κι αν του (έχει) κάτσει; Με την ελπίδα ο Ολυμπιακός να έχει υποστεί απώλειες στο ντέρμπι και να του… κάνει χώρο στην κορυφή, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κέρκυρα. Εκεί όπου θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον οριστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη και συνεχίζοντας στο… τέμπο της τελευταίας αγωνιστικής (ανατροπή με Ηρακλή), να πετύχει την πρώτη νίκη στην εποχή Φερέιρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Η επόμενη αγωνιστική (13η)

Σάββατο 4/12

Ηρακλής-Εργοτέλης (17:15)
Πανιώνιος-Κέρκυρα (17:15)
Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός (19:30)

Κυριακή 5/12

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Ατρόμητος-ΑΕΚ (15:00)
Άρης-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Λάρισα-ΠΑΟΚ (17:15)
Καβάλα-Ολυμπιακός (19:30)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x