Stoiximan Super League

«Καθόλου (μα καθόλου) καλά…»

Το «υποδοχή ηρώων» είναι πολύ… λίγο για να περιγράψει κανείς την ατμόσφαιρα που επικράτησε το πρωί της Πέμπτης (2/11) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στην άφιξη της αποστολής του Άρη από τη Μαδρίτη! Αποθέωση για τους παίκτες των «κίτρινων», αλλά και για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος «πνίγηκε» στις αγκαλιές των 500 και πλέον… τρελαμένων οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το «υποδοχή ηρώων» είναι πολύ… λίγο για να περιγράψει κανείς την ατμόσφαιρα που επικράτησε το πρωί της Πέμπτης (2/11) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στην άφιξη της αποστολής του Άρη από τη Μαδρίτη!

Αποθέωση για τους παίκτες των «κίτρινων», αλλά και για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος «πνίγηκε» στις αγκαλιές των 500 και πλέον… τρελαμένων οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που πανηγύρισε χθες τη μεγαλύτερη νίκη της στην Ευρώπη, επικρατώντας 3-2 της κατόχου του Europa League, Ατλέτικο.

Από τις 5 και μισή το πρωί περίμεναν -υπομονετικά- στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης οι οπαδοί του Άρη. Η πτήση από τη Μαδρίτη έφτασε γύρω στις 06:40 και όπως ήταν λογικό, η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί (πριν ακόμα φτάσει η αποστολή) ήταν… εκρηκτική!

Με το που βγήκαν οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι άνθρωποι της διοίκηση, επικράτησε… πανδαιμόνιο! Ειδικά, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι ποδοσφαιριστές, όλοι έπεσαν πάνω τους για να τους αγκαλιάσουν και να τους σφίξουν το χέρι. Σέρχιο Κόκε, Νίκος Λαζαρίδης αλλά και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ «πνίγηκαν» στις αγκαλιές του κόσμου που τους αποθέωνε!

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x