Europa League

Σηφάκης: «Από τα πιο εύκολα παιχνίδια…»

Πανευτυχής από το σπουδαίο διπλό του Άρη μέσα στην Μαδρίτη, εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων», Μιχάλης Σηφάκης. Ο 26χρονος πορτιέρο, φανερά συγκινημένος αφιέρωσε τη νίκη στα αδέρφια του-φορώντας μια μπλούζα με την φωτογραφία τους- τόνισε ότι χάρη στους συμπαίκτες του πέρασε ένα ήρεμο βράδυ, ενώ επεσήμανε ότι βγήκε η πίεση που αισθάνονται όλοι οι παίκτες.

Πανευτυχής από το σπουδαίο διπλό του Άρη μέσα στην Μαδρίτη, εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων», Μιχάλης Σηφάκης.

Ο 26χρονος πορτιέρο, φανερά συγκινημένος αφιέρωσε τη νίκη στα αδέρφια του-φορώντας μια μπλούζα με την φωτογραφία τους- τόνισε ότι χάρη στους συμπαίκτες του πέρασε ένα ήρεμο βράδυ, ενώ επεσήμανε ότι βγήκε η πίεση που αισθάνονται όλοι οι παίκτες.

«Έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια στον όμιλο και ήταν από τα πιο εύκολα παιχνίδια το σημερινό. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί με την απόδοσή τους με βοήθησαν να έχω ένα ήρεμο βράδυ» τόνισε αρχικά ο Σηφάκης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ομάδα έχει πίεση: «Στην ομάδα υπήρχε πίεση λόγω κάποιων αποτελεσμάτων και δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Σήμερα όμως είναι μια μεγάλη βραδιά για τον σύλλογο, τους φιλάθλους μας, τους ποδοσφαιριστές, για όλη την Ελλάδα».

Στο τέλος ο πορτιέρο των «κιτρίνων» επεσήμανε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης με τις κλειστές άμυνες

«Έχουμε πρόβλημα, όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν κλειστά και δυσκολευόμαστε απέναντι σε κλειστές άμυνες. Όταν αγωνιζόμαστε με ομάδες που επιτίθενται- όπως σήμερα- μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να βγούμε στην κόντρα. Δεν επηρεαζόμαστε. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας, ξέρουμε τι ομάδα έχουμε και πρέπει αυτό που ξέρουμε να το βγάζουμε μέσα στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x