Stoiximan Super League

Οι Γερμανοί… έρχονται

Απειλή εκ Γερμανίας για την ΑΕΚ, στην προσπάθειά της να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Καλό συμβόλαιο στον Αργεντινό και μία μικρή αποζημίωση στην «Ένωση» προσφέρει η Νυρεμβέργη, ποια «απάντηση» ετοιμάζει η «Ένωση». Ανοικτή πρόταση ανανέωσης σε Δέλλα-Λυμπερόπουλο. .

Απειλή εκ Γερμανίας για την ΑΕΚ, στην προσπάθειά της να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Η Νυρεμβέργη παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Αργεντινό επιθετικό και σύμφωνα με τη «SportDay» προσφέρει 550.000 ευρώ ετησίως, ενώ δείχνει διατεθειμένη να κάνει μία (μικρή) πρόταση και στην «Ένωση» για να τον αποκτήσει από τον Ιανουάριο, χωρίς να περιμένει να τον κάνει δικό της σαν ελεύθερο το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, η διαφορά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή έχει μειωθεί. Η τελευταία προσφορά, που θα πάρει έγγραφη μορφή τις επόμενες ημέρες, ήταν 550.000 ευρώ το χρόνο, ενώ οι απαιτήσεις του «Ζορό» μειώθηκαν στις 700.000 ευρώ. Πιθανότατα μετά τον αγώνα κόντρα στη Ζενίτ την ερχόμενη Πέμπτη θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, μιας και από την 1η Ιανουαρίου ο Μπλάνκο έχει την ευχέρεια να προσυμφωνήσει εν όψει καλοκαιριού με την ομάδα της αρεσκείας του.

Περιμένει την απόφασή τους…

Αποκλειστικά από τη διάθεση των Τραϊανού Δέλλα και Νίκου Λυμπερόπουλου εξαρτάται αν θα παραμείνουν στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εισηγηθεί την παραμονή τους για αγωνιστικούς κι όχι μόνο λόγους, θεωρώντας πως μπορούν να προσφέρουν πολλά-όπως κάνουν και φέτος-έστω κι όχι σαν βασικοί. Τόσο ο 34χρονος «Τράι», όσο και ο 35χρονος «Λύμπε» θα πάρουν τις αποφάσεις τους προς το τέλος της σεζόν.

* Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξασφάλισε 1.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή την ερχόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x