Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Γιατί όχι να επιστρέψω στη Γαλλία;»

Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο γαλλικό πρωτάθλημα άφησε ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος κλήθηκε από το «Radio Monte Carlo» να μιλήσει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λανς για την απόκτησή του. «Δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον της Λανς, γιατί δεν κάνω εγώ τις διαπραγματεύσεις. Όμως θα ήταν μία καλή ευκαιρία για μένα να επιστρέψω στη Γαλλία και θα ανακούφιζε οικονομικά την ΑΕΚ», δήλωσε.

Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο γαλλικό πρωτάθλημα άφησε ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος κλήθηκε από το «Radio Monte Carlo» να μιλήσει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λανς για την απόκτησή του.

«Είμαστε ακόμη στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες για μένα, αλλά έχω συμβόλαιο για άλλους έξι μήνες με την ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον της Λανς, γιατί δεν κάνω εγώ τις διαπραγματεύσεις, αλλά θα ήταν μία καλή ευκαιρία για μένα να επιστρέψω στη Γαλλία. Για την ώρα είμαι στην ΑΕΚ, αλλά δεν κλείνω την πόρτα της επιστροφής στη Ligue 1. Μεγάλωσα στη Γαλλία και το πρωτάθλημα μού ταιριάζει. Ενδεχόμενη αποχώρησή μου θα ανακουφίσει οικονομικά την ομάδα, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει», δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός και πρόσθεσε: «Η Λανς είναι ένας δημοφιλής σύλλογος, ένα μεγάλο κλαμπ με ιστορία στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να εξετάσω την ποδοσφαιρική πρόκληση, αλλά δεν παύει να είναι ένα μεγάλο όνομα. Πάντα είναι πιο ελκυστικό να παίζεις σε μία ομάδα κορυφής από ό,τι σε μία ομάδα που είναι στον πάτο της βαθμολογίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x