Stoiximan Super League

Αντιδρά ο Παναθηναϊκός

Την έντονη αντίδρασή της για δημοσίευμα που φιλοξενεί έκθεση της «Grand Thornton» και κάνει λόγο για ανεξήγητα μεγάλα έξοδα και δυσμενή οικονομική κατάσταση στο σύλλογο εκφράζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Για αρχικό πλάνο κι όχι την τελική γνωμάτευση, που είναι τελείως διαφορετική, κάνουν λόγο οι «πράσινοι», που θα τοποθετηθούν προσεχώς με επίσημη ανακοίνωση. Διάστρεμμα ο Ιωαννίδης, θεραπεία για Ζιλμπέρτο και Μπουμσόνγκ.

Την έντονη αντίδρασή της για δημοσίευμα που φιλοξενεί έκθεση της «Grand Thornton» και κάνει λόγο για ανεξήγητα μεγάλα έξοδα και δυσμενή οικονομική κατάσταση στο σύλλογο εκφράζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από τη διοίκηση του συλλόγου λέγεται πως αυτό που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Φίλαθλος» δεν είναι η τελική γνωμάτευση της εταιρείας που έκανε τον έλεγχο, αλλά ένα αρχικό πλάνο, το οποίο στην τελική του μορφή είναι αρκετά διαφοροποιημένο σε ό,τι αφορά στα ποσά που αναφέρονται.

Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση.

Διάστρεμμα ο Ιωαννίδης

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Ο Ιωαννίδης κατά την διάρκεια της προπόνησης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και εγκατέλειψε το πρόγραμμα, ενώ οι Ζιλμπέρτο και Μπουμσόνγκ υποβλήθηκαν σε θεραπεία, χωρίς πάντως να υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή τους στο ερχόμενο ματς. Από αυτό θα λείψει σίγουρα ο τιμωρημένος Λέτο. Αντίθετα, επανέρχεται ο Γιώργος Καραγκούνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x