Stoiximan Super League

Μένει όπως είναι...

Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στην αποχώρηση παικτών απομακρύνουν το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο. Το περιορισμένο μπάτζετ, μετά το διοικητικό χάος που έχει προκύψει, δεν επιτρέπει προσθήκες στο «πράσινο» ρόστερ. Μόνο για χαφ θα κινηθούν, αν βρεθούν χρήματα, οι «πράσινοι». Γόντικας μέχρι το τέλος της σεζόν με καθήκοντα προέδρου.

Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στην αποχώρηση παικτών απομακρύνουν το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο. Το περιορισμένο μπάτζετ, μετά το διοικητικό χάος που έχει προκύψει, δεν επιτρέπει προσθήκες στο «πράσινο» ρόστερ. Αυτό θα γινόταν μόνο αν υπήρξαν αποχωρήσεις παικτών που θα «ελάφρυναν» τον υπάρχοντα προϋπολογισμό, ωστόσο κανείς από τους παίκτες που ήθελε να… ξεφορτωθεί ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ομάδα.

Ο Ντάνι Φερνάντες και ο Λουίς Γκαρσία, που ήταν στη συγκεκριμένη λίστα, δεν βρήκαν-ακόμη-ομάδα που να καλύπτει το συμβόλαιό τους για το υπόλοιπο της περιόδου, ενώ παρά την περί αντιθέτου φημολογία μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει πρόταση για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ή τον Σιμάο.

Μόνο για χαφ…

Αν, τελικά, γίνει κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο, θα αφορά τη θέση του μέσου. Η περίπτωση απόκτησης του Έρικ Γέντρισεκ ή άλλου επιθετικού φαίνεται πως εγκαταλείπεται οριστικά, μιας και δεν υπάρχουν χρήματα για να αποκτηθούν δύο παίκτες και η ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο κρίνεται μεγαλύτερη. Στα υπόψη παραμένουν οι Φαμπιάν Ρινάουντο και Εμιλιάνο Αρμεντέρος, όπως και άλλοι παίκτες με τους οποίους κάνει επαφές ο Κάρλος Φρέιτας, χωρίς όμως να μπορεί να ολοκληρώσει κάποια συμφωνία δίχως τη συγκατάθεση της διοίκησης.

Με Γόντικα μέχρι νεωτέρας

Η απροθυμία των μετόχων να βγουν μπροστά και να αναλάβουν την προεδρία της ΠΑΕ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ανάληψη του πόστου από τον Δημήτρη Γόντικα μέχρι το τέλος της σεζόν. Η γενική συνέλευση της 17ης Ιανουαρίου δεν φαίνεται πως θα αναδείξει κάποιον νέο πρόεδρο, παρά θα εκχωρήσει τις αρμοδιότητες στον κ. Γόντικα, που θα παραμείνει ως προεδρεύων αντιπρόεδρος.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια Βαρδινογιάννη συνεχίζει την αναζήτηση επενδυτή για να αποκτήσει το 25% των μετοχών που επρόκειτο να πάρει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Φήμες, που δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή.

Με Λάζαρο αντί Λέτο

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αρχίζοντας τις προπονήσεις για τον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σεμπαστιάν Λέτο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ο ανεβασμένος Σίντνεϊ Γκοβού θα παραμείνει δεξιά. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x