Stoiximan Super League

Σισέ: «100% στον Παναθηναϊκό»

Για μια ακόμη φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι» παρά τα όσα ακούγονται περί αποχώρησής του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σε δηλώσεις το στο «Canal+» ξεκαθάρισε: «Είμαι 100% στον Παναθηναϊκό», ενώ παραδέχτηκε ότι υπήρξαν κάποιες επαφές με την Μπορντό και δεν απέκλεισε μελλοντική επιστροφή του στη Γαλλία. .

Για μια ακόμη φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι» παρά τα όσα ακούγονται περί αποχώρησής του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σε δηλώσεις το στο «Canal+» ο σταρ των «πρασίνων» ξεκαθάρισε: «Είμαι 100% στον Παναθηναϊκό», ενώ παραδέχτηκε ότι υπήρξαν κάποιες επαφές με την Μπορντό και δεν απέκλεισε μελλοντική επιστροφή του στη Γαλλία.

Βεκρής: «Θετικός ο Πολέμης, καμία πρόταση για Σισέ».

Μιλώντας στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι, ο Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε: «Βρίσκομαι κατά 100% στον Παναθηναϊκό. Υπήρξαν ορισμένα τηλεφωνήματα και δεν θα ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη επιστροφή μου στη Γαλλία. Όμως θα ήταν μεγάλη ασέβεια για την ομάδα μου το να μιλάμε για πράγματα που δεν είναι βέβαια».

Στη συνέχεια ο επιθετικός του «τριφυλλιού» πρόσθεσε ότι στόχος του είναι η κατάκτηση τίτλων.

«Σοβαρά, αυτό που θέλω είναι να πάρω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό ή κάποια άλλη ομάδα», αφήνοντας για το τέλος ένα μικρό «παράθυρο» που το πιθανότερο είναι πως θα συντηρήσει για λίγο ακόμη τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x