Stoiximan Super League

«Φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού»!

Το εγκώμιο του κόσμου του Ολυμπιακού έπλεξε ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, «ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ» και την Ελένη Πέρσια. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος μίλησε για την πρωτιά των «ερυθρόλευκων» στη βαθμολογία και για το προβάδισμα που έχουν-κατά τη γνώμη του- για τον τίτλο.

Το εγκώμιο του κόσμου του Ολυμπιακού έπλεξε ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, «ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ» και την Ελένη Πέρσια.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος μίλησε για την πρωτιά των «ερυθρόλευκων» στη βαθμολογία και για το προβάδισμα που έχουν-κατά τη γνώμη του- για τον τίτλο.

Ο Μοντεστό σχολίασε επίσης το γεγονός πως έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.





Αναλυτικά η συνέντευξη:

- Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και πέντε βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Τι πιστεύεις γι’ αυτό;

«Είναι ωραίο ελπίζω να είμαστε πρώτοι και στο τέλος όταν το πρωτάθλημα τελειώσει γιατί χάσαμε παλαιότερα βαθμούς. Τώρα έχουμε περάσει μπροστά και ελπίζω να παραμείνουμε εκεί».

- Πιστεύεις ότι το Καραϊσκάκη είναι μία δύναμη για εσάς μαζί με τον κόσμο του;

«Ναι, ναι αυτό το καταλάβαμε και στο 2-1 του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ήταν ο κόσμος που μας βοήθησε να βγούμε μπροστά και να επιτεθούμε. Μου αρέσει αυτό».

- Παίζεις σε τρεις θέσεις και αυτό δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή. Ποια θέση είναι αυτή που σου αρέσει περισσότερο;

«Δεν είναι εύκολο, ωστόσο είναι καλό για την ομάδα. Αν η ομάδα κερδίζει δεν είναι πρόβλημα για μένα. Η φυσική μου θέση είναι στόπερ. Ο νέος μου ρόλος ως αμυντικό χαφ μου αρέσει πολύ γιατί μπορώ να βγω μπροστά και να επιτεθώ. Ο νέος μου ρόλος μου αρέσει πολύ γιατί μπορώ και να αμυνθώ και να επιτεθώ».

- Βλέπουμε πως κάθε φορά που παίζεις έχεις πάθος. Τι σου λέει ο κόσμος γι’ αυτό;

«Κάθε φορά που παίζω είμαι έτσι. Όταν παίζω πάντα έχω πάθος και θέληση. Για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικό».

- Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟΚ. Τι πιστεύεις για αυτό τον αγώνα;

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολοι. Στο πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα είχαμε κερδίσει 3-0. Το Κύπελλο όμως είναι δύο αγώνες και είναι σημαντικό να κερδίσουμε στο εντός έδρας και να προχωρήσουμε. Να πάμε στον ΠΑΟΚ πιο ήρεμοι».

- Τι θα έλεγες στον κόσμο του Ολυμπιακού;

« Ότι είναι φανταστικός. Παίζοντας σε ένα τέτοιο στάδιο με τέτοιους φιλάθλους για μένα προσωπικά είναι σημαντικό. Γιατί ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, βοηθούν πολύ. Είναι σημαντικό γιατί στις προηγούμενες τρεις ομάδες που αγωνίστηκα δεν είχα τόσο ζεστούς φιλάθλους. Αυτό είναι ωραίο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x