Stoiximan Super League

Γκερέιρο: «Μόνο εγώ ξέρω…»

Την πίστη πως… γύρισε και για ‘κείνον ο τροχός εξέφρασε ο Ρότζερ Γκερέιρο. Με αφορμή την επιστροφή στην εθνική Πολωνίας, ο 28χρονος μέσος παραδέχθηκε πως τα πράγματα είναι πλέον καλύτερα για εκείνον, ωστόσο δεν ξέχασε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι την άφιξη του Χιμένεθ στην ΑΕΚ.

Την πίστη πως… γύρισε και για ‘κείνον ο τροχός εξέφρασε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Με αφορμή την επιστροφή στην εθνική Πολωνίας, ο 28χρονος μέσος παραδέχθηκε πως τα πράγματα είναι πλέον καλύτερα για εκείνον, ωστόσο δεν ξέχασε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι την άφιξη του Χιμένεθ στην ΑΕΚ.

«Έχω ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΚ για 2,5 χρόνια. Ευτυχώς η κατάσταση έχει βελτιωθεί και στον σύλλογο και σε προσωπικό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο Γκερέιρο στην πολωνική ιστοσελίδα «gwizdek24.se.pl».

Αφού εξήγησε, λοιπόν, ότι «στην ομάδα προσπαθούν να περιορίσουν την οικονομική κρίση και εγώ ανέκτησα πάλι την υγεία μου και τη φόρμα μου», υπογράμμισε: «Έζησα έναν σκληρό χρόνο στην Αθήνα. Μόνο εγώ και όσοι ήταν πολύ κοντά μου ξέρουν τι πέρασα. Ευτυχώς, όμως, τώρα όλα είναι μία χαρά».

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πολωνία ή στη Βραζιλία, ο Γκερέιρο δεν το απέκλεισε, αλλά δεν το θεώρησε και πιθανό -τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον:

«Δεν μπορώ να αποκλείσω την επιστροφή μου στην Πολωνία, γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με τη χώρα. Όχι τώρα, όμως. Διάβασα στο internet για το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων για μένα. Γνωρίζω ότι και η Γκρέμιο θέλει παίκτη στην αριστερή πλευρά, αλλά δεν έγινε ποτέ επίσημη πρόταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x