Stoiximan Super League

Έφτασε και υπογράφει ο Ετό

Έφτασε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Ετό για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Με τον 29χρονο δεξιό μπακ υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για συμβόλαιο 2,5 ετών και εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί -ακόμη και σήμερα ενδέχεται να γίνει αυτό- από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Προπονήθηκε ο Μουσλίμοβιτς -προφυλάχθηκε ο Αθανασιάδης.

Έφτασε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Ετό για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Με τον 29χρονο δεξιό μπακ υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για συμβόλαιο 2,5 ετών και εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί -ακόμη και σήμερα ενδέχεται να γίνει αυτό- από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος, κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, με χθεσινές δηλώσεις του: «Του δώσαμε το ΟΚ να βρει νέα ομάδα. Δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο σε αυτή του την προσπάθεια γιατί πρόσφερε αρκετά. Είναι άριστος επαγγελματίας και αυτό το εκτιμήσαμε. Χωρίζουμε φιλικά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Προπονήθηκε ο «Μούσλι»

Αρκετές είναι οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός ένιωσε χθες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς -δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση στη συγκεκριμένη περιοχή- σήμερα όμως έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το παιχνίδι της Κυριακής. Αντιθέτως, ο έτερος φουνταριστός της ομάδας, ο Στέφανος Αθανασιάδης προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, μιας και ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, ωστόσο δεν εμπνέεται ανησυχία για τη συμμετοχή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x