Stoiximan Super League

«Γυρίζω, εάν δεν ανανεώσω»

Απίστευτο το κόλλημα του Ζιλμπέρτο Σίλβα με το twitter, οπού μεταξύ άλλων διευκολύνει και τη δουλειά των δημοσιογράφων αφού δίνει και… ειδήσεις. Τελευταία ενημέρωση του ίδιου στο κοινό του; «Χαίρομαι που όλοι θέλουν να επιστρέψω στην Βραζιλία και ευχαριστώ για τη αγάπη, αλλά αυτό είναι εφικτό, εάν δεν ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό». Οι ερωτήσεις για το που θα παίξει του χρόνου ήταν πολλές, με τον αμυντικό μέσο να είναι σιβυλλικός στις απαντήσεις του…

Απίστευτο το κόλλημα του Ζιλμπέρτο Σίλβα με το twitter, οπού μεταξύ άλλων διευκολύνει και τη δουλειά των δημοσιογράφων αφού δίνει και… ειδήσεις.

Τελευταία ενημέρωση του ίδιου στο κοινό του; «Χαίρομαι που όλοι θέλουν να επιστρέψω στην Βραζιλία και ευχαριστώ για τη αγάπη, αλλά αυτό είναι εφικτό, εάν δεν ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό».

Οι ερωτήσεις για το που θα παίξει του χρόνου ήταν πολλές, με τον αμυντικό μέσο να είναι σιβυλλικός στις απαντήσεις του…

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους από την Βραζιλία που με αγαπούν. Και τους φιλάθλους από την Άρσεναλ που με θέλουν πίσω. Αυτή η αγάπη που μου δείχνεται, είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια » έγραψε τελειώνοντας ο Βραζιλιάνος.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x