Stoiximan Super League

Θέλουν κι οι δυο!

Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Μπλάνκο πιθανότατα θα έχει κι άλλα επεισόδια. Το ενθαρρυντικό, όμως, για τους φίλους της ΑΕΚ είναι πως έγινε η πρώτη κίνηση από πλευράς Αδαμίδη. Μετά από δική του πρωτοβουλία, ο πρόεδρος της «Ένωσης» συναντήθηκε με τον Αργεντινό επιθετικό. Αφού τον άκουσε, λοιπόν, να επαναλαμβάνει τη θέληση να μείνει στην ομάδα, του τόνισε πως την επόμενη βδομάδα θα του κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση.

Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Μπλάνκο πιθανότατα θα έχει κι άλλα επεισόδια.

Το ενθαρρυντικό, όμως, για τους φίλους της ΑΕΚ είναι πως έγινε η πρώτη κίνηση από πλευράς Αδαμίδη.

Μετά από δική του πρωτοβουλία, ο πρόεδρος της «Ένωσης» συναντήθηκε με τον Αργεντινό επιθετικό.

Αφού τον άκουσε, λοιπόν, να επαναλαμβάνει τη θέληση να μείνει στην ομάδα, του τόνισε πως την επόμενη βδομάδα θα του κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ κάλεσε στο γραφείο του τον Ίσμαελ Μπλάνκο, παρουσία των Γιώργου Κωνσταντινίδη και του μεταφραστή του Μανόλο Χιμένεθ και συζήτησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο κ. Αδαμίδης επισήμανε την επιθυμία της ομάδας να κρατήσει στις τάξεις της τον Μπλάνκο και του τόνισε πως πρέπει να ανταμειφθεί για την έως τώρα προσφορά του στον σύλλογο.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ειπώθηκε πως την επόμενη εβδομάδα θα κληθεί ο εκπρόσωπος του Αργεντινού, ώστε να συζητηθεί νέα βελτιωμένη πρόταση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για ανανέωση συμβολαίου -σύμφωνα πάντα με τα νέα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

Από την μεριά του, ο Ίσμαελ Μπλάνκο ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την κίνηση της διοίκησης, ενώ επανέλαβε την θέληση του να εξακολουθήσει να φορά την φανέλα με τον δικέφαλο. Παράλληλα, υποσχέθηκε πως κι αυτός από την πλευρά του θα κάνει όσες υποχωρήσεις μπορεί, ούτως ώστε να επέλθει η συμφωνία.

Τέλος, η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση στάθηκε στον επαγγελματισμό που έχει δείξει ο Μπλάνκο μέχρι τώρα και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, οι πιθανότητες να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Αργεντινού αυξάνονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x