Stoiximan Super League

Ο… ΠΑΟΚ την κάνει «αγνώριστη»!

Τις προθέσεις του Μανόλο Χιμένεθ να… φυλάξει τα (πιο πολύτιμα) «ρούχα» του, ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε η προπόνηση της Πέμπτης. Στις δοκιμές για το ματς με τον Εργοτέλη, ο Ισπανός άφησε ξανά εκτός τους Δέλλα-Λυμπερόπουλο, οι πιθανές απουσίες των οποίων (προστιθέμενες σε αυτές των Σκόκο, Μάκου και Γιάχιτς) φαίνεται ότι θα παρουσιάσουν μια εντελώς διαφορετική ΑΕΚ στο Παγκρήτιο.

Τις προθέσεις του Μανόλο Χιμένεθ να… φυλάξει τα (πιο πολύτιμα) «ρούχα» του, ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε η προπόνηση της Πέμπτης.

Στις δοκιμές για το ματς με τον Εργοτέλη, ο Ισπανός άφησε ξανά εκτός τους Δέλλα-Λυμπερόπουλο, οι πιθανές απουσίες των οποίων (προστιθέμενες σε αυτές των Σκόκο, Μάκου και Γιάχιτς) φαίνεται ότι θα παρουσιάσουν μια εντελώς διαφορετική ΑΕΚ στο Παγκρήτιο.

Όσο και αν ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να «βιδώσει» στο μυαλό των παικτών του το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, είναι προφανής και η δική του προτεραιότητα στο κρίσιμο της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Κι αυτό διότι, εκτός των Σκόκο και Μάκου -που δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στο ματς με τους Κρητικούς- από αυτό πιθανότατα θα απουσιάσουν (ώστε να προφυλαχθούν) και οι Δέλλας-Λυμπερόπουλος. Ή τουλάχιστον έτσι έδειξε ο Χιμένεθ στις ασκήσεις τακτικής που έκανε την Πέμπτη.

Σε αυτές ο Ανδαλουσιανός έδειξε διάθεση να εμφανίσει… μεταμορφωμένη ενδεκάδα -συμπεριλαμβάνοντας στις δοκιμές τον Ματέος (ως παρτενέρ του Νασούτι στα στόπερ), τον Μίτσελ (ως παρτενέρ του Καφέ στα χαφ) και τους Λεονάρντο, Μπερνς και Γκερέιρο (ως τριάδα πίσω από τον προωθημένο Μπλάνκο).

Από τις ίδιες ασκήσεις, δε, επιβεβαιώθηκε πως ο Γεωργέας θα είναι δεξί μπακ και… υπονοήθηκε πως ίσως ο Λαγός (αντί του Καράμπελα) πάρει την αντίστοιχη θέση αριστερά. Όπως και να ‘χει, πάντως, περισσότερα συμπεράσματα αναμένεται να «τροφοδοτήσει» η προπόνηση της Παρασκευής (που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x