Stoiximan Super League

Το φαΐ… ενώνει!

Εκτός από επίκαιρο (λόγω ημέρας), πάει να γίνει και… καθιερωμένο στην ΑΕΚ! Μετά το δείπνο διοίκησης και Χιμένεθ, που ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ο Ανδαλουσιανός ετοιμάζεται να «ανανεώσει» με τον ίδιο τρόπο (τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα) την ψυχολογία της ομάδας ενόψει των κρίσιμων προσεχών αγώνων.

Εκτός από επίκαιρο (λόγω ημέρας), πάει να γίνει και… καθιερωμένο στην ΑΕΚ!

Μετά το δείπνο διοίκησης και Χιμένεθ, που ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ο Ανδαλουσιανός ετοιμάζεται να «ανανεώσει» με τον ίδιο τρόπο (τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα) την ψυχολογία της ομάδας ενόψει των κρίσιμων προσεχών αγώνων.

Μετά από πρωτοβουλία του τεχνικού τιμ, η Παρασκευή αναμένεται να συνεχίσει την επιχείρηση «συσπείρωση» στην ΑΕΚ.

Αυτή που ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (με το δείπνο των Παππά-Αδαμίδη στον Μανόλο Χιμένεθ) και πλέον θα… επεκταθεί αύριο στα Σπάτα.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» θα προσέλθουν εκεί νωρίτερα του προγραμματισμένου (προκειμένου να υπάρξει ανοιχτή συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο), θα προπονηθούν και στη συνέχεια θα γευματίσουν όλοι μαζί σε εστιατόριο της περιοχής.

Μέσω της… συνύπαρξης, λοιπόν, και της βελτίωσης του κλίματος (που πάντα βοηθείται από ανάλογες πρωτοβουλίες) ο Χιμένεθ πιστεύει πως η ομάδα θα «πάρει τα πάνω της» ψυχολογικά και θα αποχωριστεί -στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται- τη μοιρολατρική νοοτροπία που έδειξε σε αρκετά από τα προηγούμενα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x