Stoiximan Super League

Γευματίσανε, τα… συμφωνήσανε!

Όχι μ’ αυτή τη σειρά, αλλά έτσι! Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του… ψυχαναλύθηκαν το πρωί στα Σπάτα, συμφώνησαν πως πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή και -αφού προπονήθηκαν ενδιάμεσα- έφαγαν και ήπιαν… εις υγείαν Κυπέλλου και Champions League! Εξαιρετικό κλίμα στο γεύμα των «κιτρινόμαυρων» και πίστη πως αυτό (από το ματς με τον Εργοτέλη κιόλας) θα μεταφερθεί από το… τραπέζι στο γήπεδο.

Όχι μ’ αυτή τη σειρά, αλλά έτσι!

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του… ψυχαναλύθηκαν το πρωί στα Σπάτα, συμφώνησαν πως πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή και -αφού προπονήθηκαν ενδιάμεσα- έφαγαν και ήπιαν… εις υγείαν Κυπέλλου και Champions League!

Εξαιρετικό κλίμα στο γεύμα των «κιτρινόμαυρων» και πίστη πως αυτό (από το ματς με τον Εργοτέλη κιόλας) θα μεταφερθεί από το… τραπέζι στο γήπεδο.

Παίκτες και Χιμένεθ -όπως είχαν συμφωνήσει από την Πέμπτη- προσήλθαν νωρίτερα στη σημερινή προπόνηση. Αφού συγκεντρώθηκαν, λοιπόν, στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, ο Ανδαλουσιανός -με τη χαρακτηριστική φράση «είναι ώρα ευθύνης για όλους»- έδωσε το σύνθημα να αρχίσει η… ψυχανάλυση.

Παρόλο, λοιπόν, που δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους, δεν παρέλειψε να τους τονίσει πως -σχεδόν ανεξήγητα- η πολύ καλή απόδοση κάποιων στις προπονήσεις δεν μεταφέρεται και στους αγώνες.

Αφού δήλωσε, δε, ανοικτός στο να συζητήσει αυτό το φαινόμενο μαζί τους -τόσο ο ίδιος, όσο και ο ψυχολόγος της ομάδας, Μιγκέλ Μορίγια- τους «πρότεινε» αυτό που και ο ίδιος συμφώνησε με τον Πέτρο Παππά και τον Σταύρο Αδαμίδη στο δείπνο που είχε μαζί τους την Τρίτη: Το ξεκίνημα μιας νέας (μεγαλύτερης) προσπάθειας για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Οι παίκτες από την πλευρά τους αναγνώρισαν την κακή εικόνα τους -ειδικά- στα τελευταία ματς. Συμφώνησαν, δε, πως πρέπει να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους και υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τα πάντα για να εμφανιστεί η ΑΕΚ διαφορετική στα δύσκολα προσεχή παιχνίδια.

Αφού, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή απόψεων και… εσωψύχων, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (μετά την προπόνηση που μεσολάβησε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων) ανανέωσε το ραντεβού του για ταβέρνα των Σπάτων. Εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» (και για λίγο ο Σταύρος Αδαμίδης, καθώς έπρεπε να παραστεί στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας) το… τσίκνισαν ετεροχρονισμένα και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους σε όσα νωρίτερα είχαν συμφωνήσει για… κούπα στο Κύπελλο και ανάκαμψη στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x