Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Είδα διστακτικούς τους παίκτες μου»

Με τους παίκτες του τα έβαλε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (2-3). Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές ήταν φοβισμένοι ακόμα και όταν εκείνος τους είπε πως πιστεύει στις δυνατότητές τους. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνενα πρόβλημα με την ΑΕΚ.

Με τους παίκτες του τα έβαλε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (2-3).

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές ήταν φοβισμένοι ακόμα και όταν εκείνος τους είπε πως πιστεύει στις δυνατότητές τους. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνενα πρόβλημα με την ΑΕΚ.

«Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο προηγούμενα ματς εντός έδρας. Θα ήταν σημαντικό για την συνέχεια. Οι παίκτες μου φοβήθηκαν... δεν ξέρω το γιατί. Πριν το ματς τους είπα ότι είναι ικανοί. Τους είδα διστακτικούς. Αυτό δεν επέτρεψε αποδώσουμε καλά και κερδίσουμε. Παίζαμε με αντίπαλο που δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά.

«Αν κερδίζαμε θα ήταν καλά για εμάς. Μένουμε πίσω και πλέον ψάχνουμε βαθμούς σε άλλα ματς. Δεν ήταν καλό ματς, αλλά είχε δυναμισμό. Κέρδισε η ΑΕΚ που τις φάσεις της, τις έκανε γκολ. Είχαμε κάνει καλή προπόνηση. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε».

Τέλος σε ερώτηση για το αν έχει κόντρα με την ΑΕΚ επεσήμανε: «Τι είναι αυτά που λέτε... Δεν έπρεπε να κάνετε αυτή την ερώτηση. Κάνετε λάθος. Μην το λέτε. Γύρισα στον πάγκο και τους είπα δεν είναι fair play. Εμένα απέβαλε μετά. Δεν ξέρω γιατί με απέβαλε. Βγήκα απλώς από την γραμμή. Τους είπα ότι πρεσβεύουν μεγάλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x