Stoiximan Super League

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει αλάνα κακοποιών»!

Δυναμική παρέμβαση του Σταύρου Αδαμίδη με αφορμή την υπόθεση με τις επίμαχες κασέτες που ήρθαν στο προσκήνιο από τον Αλέξη Κούγια. «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει αλάνα κακοποιών», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στην ΝΕΤ, παρόντος του γενικού γραμματέα αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή.

Δυναμική παρέμβαση του Σταύρου Αδαμίδη με αφορμή την υπόθεση με τις επίμαχες κασέτες που ήρθαν στο προσκήνιο από τον Αλέξη Κούγια.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει αλάνα κακοποιών», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στην ΝΕΤ, παρόντος του γενικού γραμματέα αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή.

Αναλυτικά:

«Η θέση της ΑΕΚ είναι σταθερή. Από την αρχή την είχαμε κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο με δημόσιες τοποθετήσεις μας. Ο παρεμβατικός ρόλος μας αντιμετωπιζόταν από διαφόρους ειρωνικά τότε. Τώρα, δυστυχώς, έχουμε χαρακτηριστεί μάντεις κακών. Έχει γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλάνα κακοποιών. Χρειάζονται βαθιές τομές και δύσκολες αποφάσεις που φτάνουν στα όρια της αυτοτιμωρίας για να βγει το ποδόσφαιρο από το αδιέξοδο», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x