Stoiximan Super League

Τσεκάρει «λαβράκι»… αλά Σιμάο

Ο αρχηγός της εθνικής Νέων του Καμερούν, Φαμπρίς Φαμπόκο, βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το τμήμα σκάουτινγκ των «πράσινων» δεν σταματάει να δουλεύει, βρίσκεται σε εγρήγορση και συνεχώς προσπαθεί να βγάλει «λαβράκια», όπως είχε γίνει και στο παρελθόν με την περίπτωση του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Ο αρχηγός της εθνικής Νέων του Καμερούν, Φαμπρίς Φαμπόκο, βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Το τμήμα σκάουτινγκ των «πράσινων» δεν σταματάει να δουλεύει, βρίσκεται σε εγρήγορση και συνεχώς προσπαθεί να βγάλει «λαβράκια», όπως είχε γίνει και στο παρελθόν με την περίπτωση του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Ο 17χρονος Φαμπόκο αγωνίζεται κι αυτός στον χώρο του κέντρου, θα δοκιμαστεί για δέκα ημέρες από το «τριφύλλι» κι αν αφήσει ικανοποιημένο το τεχνικό τιμ, τότε ο σύλλογος θα κινήσει τις διαδικασίες για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Ο νεαρός μέσος έκανε την πρώτη του προπόνηση σήμερα στην Παιανία, αλλά γυμνάστηκε ατομικά. Πάντως, οι πληροφορίες που αφορούν τον παίκτη κάνουν λόγο για ένα παιδί με πολύ καλά στοιχεία, καλή τεχνική κατάρτιση και κατάλληλη σωματοδομή. Εξάλλου, ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x