Stoiximan Super League

Εννιά οι σίγουροι

Άρεσε και στη σημερινή προπόνηση το 4-4-2. Τρίτη συνεχόμενη μέρα το δοκιμάζει ο Φερέιρα που θα παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς και πάλι, ενώ επιστρέφουν μετά από καιρό στην ενδεκάδα οι Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλος. Δύο θέσεις παίζονται για την ενδεκάδα, την ώρα που ο Δημήτρης Γόντικας τηλεφώνησε στους Τζίγκερ και Πατέρα, για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας του κρίσιμου Δ.Σ που αναμένεται τέλος Μαρτίου.

Άρεσε και στη σημερινή προπόνηση το 4-4-2.

Τρίτη συνεχόμενη μέρα το δοκιμάζει ο Φερέιρα που θα παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς και πάλι, ενώ επιστρέφουν μετά από καιρό στην ενδεκάδα οι Μπουμσόνγκ και Χριστοδουλόπουλος.

Δύο θέσεις παίζονται για την ενδεκάδα, την ώρα που ο Δημήτρης Γόντικας τηλεφώνησε στους Τζίγκερ και Πατέρα, για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας του κρίσιμου Δ.Σ που αναμένεται τέλος Μαρτίου.

Ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που ήρθε ο Φερέιρα έπαιζε μόνο το 4-3-3. Αφού ο Πορτογάλος το «δούλεψε» καλά, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο το plan B που θέλει να έχει πάντα ο εκάστοτε προπονητής, έκαναν τον έμπειρο προπονητή να αγωνιστεί για πρώτη φορά με διαφορετικό σύστημα (4-4-2) στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Το 4-4-2 απέδωσε, η ομάδα έπαιξε με συνοχή και στις τελευταίες προπονήσεις ο Φερέιρα το χρησιμοποιεί ανελλιπώς. Στην μέχρι τώρα προετοιμασία για το ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, ο Πορτογάλος «δείχνει» μέρος της ενδεκάδας.

Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Ιωαννίδης είναι οι τρεις σίγουροι. Ο Φερέιρα θα περιμένει να δει εάν κάποιος εκ των Σαριέγκι και Καντέ προπονηθούν αύριο, ούτως ώστε να μπορέσει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τον ένα. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Βύντρα θα μετατεθεί στο κέντρο της άμυνας και δεξιά θα παίξει ο Σεϊταρίδης.

Στο κέντρο, αριστερά θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση του «λαβωμένου» Λέτο, και οι Ζιλμπερτο, Κατσουράνης θα είναι στον άξονα. Αν και στη σημερινή προπόνηση, δοκίμασε δεξιά τον Πατρινό άσσο, παρόλα αυτά, επειδή η θέση που παίζεται είναι ανάμεσα Μαρίνο, Καραγκούνη και Νίνη, πολύ δύσκολα θα δούμε δεξιά τον Κατσουράνη και κάποιων εκ των τριών προαναφερθέντων στον άξονα. Στην επίθεση, ο Πετρόπουλος και Σισέ θα είναι δεύτερη σερί φορά το δίδυμο, με τον Έλληνα στράικερ να είναι αυτός που θα παίζει πιο κοντά στην περιοχή.

Μίλησε με Τζίγγερ, Πατέρα ο Γόντικας

Το τέλος Μαρτίου πλησιάζει και άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν την οριστικοποίηση της ημερομηνίας. Για αυτό το λόγο, ο Δημήτρης Γόντικας ξεκίνησε τις επαφές με τους μετόχους, ώστε να μάθει μέρος των προθέσεων τους αλλά και τις λεπτομέρειες ενόψει του κρίσιμου Δ.Σ. Πληροφορίες, θέλουν την 29η του Μάρτη να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x