Stoiximan Super League

Μα πόσο «Βαλβέρδε» είσαι;

Ότι βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά, το αποδεικνύει και το παρατσούκλι του, «μυρμήγκι». Τι κι αν ο Ολυμπιακός έβαλε έξι γκολ στην ΑΕΚ, τι κι αν όλοι στον Πειραιά βρίσκονται στον έβδομο ουρανό για το 38ο… Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αντί να δει το προσεχές φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα αποκλειστικά ως μία «γιορτή» για την ενίσχυση του ερασιτέχνη, το βλέπει και σαν μία ευκαιρία να πειραματιστεί, να δει νέα πρόσωπα, να ξεκουράσει παίκτες και να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα!

Ότι βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά, το αποδεικνύει και το παρατσούκλι του, «μυρμήγκι». Τι κι αν ο Ολυμπιακός έβαλε έξι γκολ στην ΑΕΚ, τι κι αν όλοι στον Πειραιά βρίσκονται στον έβδομο ουρανό για το 38ο…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αντί να δει το προσεχές φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα αποκλειστικά ως μία «γιορτή» για την ενίσχυση του ερασιτέχνη, το βλέπει και σαν μία ευκαιρία να πειραματιστεί, να δει νέα πρόσωπα, να ξεκουράσει παίκτες και να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα!

Πάντως, εκτός αποστολής έμειναν οι Αντώνης Νικοπολίδης και Ραούλ Μπράβο, οι οποίοι ακολούθησαν παράλληλα στην προπόνηση της Πέμπτης ατομικό πρόγραμμα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας των Πειραιωτών ένοιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του. Το «παρών» δεν κατάφερε να δώσει ούτε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος μετά από σχετική άδεια θα κάνει ατομικό πρόγραμμα αργότερα το απόγευμα με τον Χρήστο Μουρίκη.

Μια ματιά στα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή αρκεί για να αντιληφθεί κανείς ότι ο Βάσκος έχει διάθεση να δώσει ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα.

Νίκος Παπαδόπουλος, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Βάντερσον, Κοτσαρίδης βρίσκονται στην αποστολή προκειμένου να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά, εφόσον αυτή τους δοθεί, ενώ, από τους «μεγάλους» και «συνήθεις υπόπτους», εντός βρίσκονται οι: Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Γ. Παπαδόπουλος και Ριέρα.

Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται οι διεθνείς, λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική.

Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Βάσκου τεχνικού: Ν. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Λεάντρο, Μανιάτης, Ρουγκάλας, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Γ. Παπαδόπουλος, Βάντερσον, Ριέρα, Διαμαντάκος, Κοτσαρίδης.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x