Stoiximan Super League

Άπνοια και… γαλήνη στην ΑΕΚ!

Μπορεί ο Νοτιάς που αναμένουν πώς και πώς στην ΑΕΚ να μην έχει… φυσήξει ακόμα, ωστόσο στην «Ένωση» παρουσιάζονται ήρεμοι στο θέμα της αδειοδότησης. Η απάντηση του έτερου μεγαλομετόχου -για το αν θα μιμηθεί τη δέσμευση του Πέτρου Παππά και θα καλύψει το μερίδιο που του αναλογεί- δεν έχει δοθεί ακόμα, αλλά από την ΠΑΕ διαρρέεται αισιοδοξία πως (σε κάθε περίπτωση) θα εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Μπορεί ο Νοτιάς που αναμένουν πώς και πώς στην ΑΕΚ να μην έχει… φυσήξει ακόμα, ωστόσο στην «Ένωση» παρουσιάζονται ήρεμοι στο θέμα της αδειοδότησης.

Η απάντηση του έτερου μεγαλομετόχου -για το αν θα μιμηθεί τη δέσμευση του Πέτρου Παππά και θα καλύψει το μερίδιο που του αναλογεί- δεν έχει δοθεί ακόμα, αλλά από την ΠΑΕ διαρρέεται αισιοδοξία πως (σε κάθε περίπτωση) θα εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον αντιπρόεδρο, Χάρη Κοσμάτο -αλλά και στις επαφές που είχαν προηγηθεί σε τηλεδιασκέψεις του με τους Παππά και Αδαμίδη- ο Νίκος Νοτιάς ενημερώθηκε για τα τραγικά οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ.

Ακόμα, όμως και αν έχει αποκτήσει… συναίσθηση της κατάστασης -και παρόλο που μισθωτές της ΠΑΕ διαρρέουν από το μεσημέρι ενημέρωση τους ότι θα αναλάβει τελικά το ποσοστό που του αναλογεί στη χρηματοδότηση- είναι γεγονός πως αυτό δεν επιβεβαιώνεται ακόμα.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, είναι σαφής η αίσθηση σιγουριάς που υπάρχει στην επίσημη ΑΕΚ, ότι ακόμα και στην (απευκταία) περίπτωση που ο Νοτιάς δεν συμμετάσχει στη χρηματοδότηση, ο σύλλογος θα εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής του στο πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πάντως (μη… ζωηρής ενεργοποίησης του Νοτιά) θα έχει ενδιαφέρον η προέλευση του (υπόλοιπου από αυτό του Παππά) κεφαλαίου, το οποίο θα κληθεί να δικαιώσει την αισιοδοξία που προς το παρόν υπάρχει στην ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x