Stoiximan Super League

Δώνης: «Μην περιμένουμε να… μας σώσουν οι άλλοι»!

Με την ατολμία της ομάδας του τα είχε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (1-0), ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε ότι το 45λεπτο που σπατάλησε η ομάδα του μέχρι να γίνει επιθετική ήταν μοιραίο για την ήττα και ξεκαθάρισε πως -παρόλο που τα αποτελέσματα της αγωνιστικής την έκαναν λιγότερο οδυνηρή- δεν μπορεί η ομάδα του να… τα περιμένει όλα από τους άλλους για την παραμονή.

Με την ατολμία της ομάδας του τα είχε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (1-0), ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε ότι το 45λεπτο που σπατάλησε η ομάδα του μέχρι να γίνει επιθετική ήταν μοιραίο για την ήττα και ξεκαθάρισε πως -παρόλο που τα αποτελέσματα της αγωνιστικής την έκαναν λιγότερο οδυνηρή- δεν μπορεί η ομάδα του να… τα περιμένει όλα από τους άλλους για την παραμονή.

«Νομίζω ότι το ματς είχε δύο όψεις για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άτολμοι, πετάξαμε 45 λεπτά στα σκουπίδια και δε θυμίσαμε καλή ομάδα», ανέφερε ο Δώνης. Αφού εξήγησε, δε, ότι «στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιεστικοί και επιθετικοί και κάναμε ευκαιρίες -αλλά χωρίς γκολ, δεν μπορείς να ζητάς κάτι», σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς τα άλλα αποτελέσματα είναι καλά, ωστόσο δεν μπορούμε να περιμένουμε να μας σώσουν οι άλλοι».

Ερωτώμενος, εξάλλου, για την αποβολή του Σαρμιέντο, ο Δώνης εξέφρασε την άποψη ότι ο διαιτητής έκανε λάθος, αφού «είπε ότι του επιτέθηκε ο παίκτης, αλλά εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο» και κατέληξε: «Είναι μεγάλο πλήγμα να χάνουμε αυτή τη στιγμή παίκτες, λόγω τέτοιων αποφάσεων των διαιτητών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x