Stoiximan Super League

Αβραάμ απόντος…

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν προπονήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς παρέμεινε και σήμερα στο σπίτι του κλινήρης. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση αλλά η κατάσταση του έχει βελτιωθεί ύστερα από την φαρμακευτική αγωγή που του έχει χορηγηθεί. Με τρέξιμο συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ατρόμητο οι «ερυθρόλευκοι».

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν προπονήθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς παρέμεινε και σήμερα στο σπίτι του κλινήρης. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση αλλά η κατάσταση του έχει βελτιωθεί ύστερα από την φαρμακευτική αγωγή που του έχει χορηγηθεί. Πάντως είναι τιμωρημένος (όπως και ο Ιμπαγάσα) και δεν υπολογίζεται για το προσεχές ματς.

Με τρέξιμο συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ατρόμητο οι «ερυθρόλευκοι». Μέρος της προγράμματος ακολούθησε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός φρόντισε να μην προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς σήμερα αλλά αναμένεται στην αυριανή προπόνηση να τεθεί στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το κυριακάτικο ματς.

Τέλος, ο Ζαϊρί συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, με θεραπεία στην πισίνα και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει και τρέξιμο, χωρίς να υπολογίζεται για τα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x