Stoiximan Super League

Χάβος: «Πρώτοι στα πλέι-οφ»

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας (2-0). Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» επισήμανε πως ο Ίβιτς έκανε σήμερα το καλύτερο του παιχνίδι ενώ τόνισε πως τώρα που η ομάδα θα έχει χρόνο να ηρεμήσει θα είναι φρέσκια ενόψει του μίνι πρωταθλήματος.

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας (2-0).

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» επισήμανε πως ο Ίβιτς έκανε σήμερα το καλύτερο του παιχνίδι ενώ τόνισε πως τώρα που η ομάδα θα έχει χρόνο να ηρεμήσει θα είναι φρέσκια ενόψει του μίνι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου:

«Δυστυχώς στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας δεν μπορούσαμε να έχουμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο για να χαρούμε τη νίκη. Παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Κέρκυρα και θέλω να της δώσω συγχαρητήρια για την παραμονή της στην κατηγορία. Εμείς με αυτό το παιχνίδι συμπληρώσαμε 50 που είναι πάρα πολλά.

Τώρα θα έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε και να φρεσκαριστούμε εν όψει των πλέι οφ. Είναι ώρα να ηρεμήσουμε τώρα.

Αυτό δουλεύουμε συνεχώς με τον Ίβιτς. Σήμερα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του και ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ.

Θα με προβλημάτιζε αν δεν χάναμε ευκαιρίες, είναι πολλά τα παιχνίδια που χάσαμε ευκαιρίες. Όταν κερδίζεις αυτό δεν φαίνεται τόσο, όταν, όμως, χάσαμε πέντε ευκαιρίες στο ματς με τον Ηρακλή κάποιοι είπαν ότι η ομάδα δεν ήταν καλή. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και με τον Ηρακλή και με τον Ατρόμητο που θα μπορούσε να κάνει το 1-3. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα βγούμε πρώτοι στα πλέι-οφ».

Στην συνέντευξη Τύπου παρέστη και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος επισήμανε πως η διαφορά με τον πρώτο Παναθηναϊκό στα πλέι οφ μπορεί να καλυφθεί και πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος άσος:

«Η διαφορά είναι μόνο τρεις βαθμοί, μόνο ένα παιχνίδι και μπορούν να καλυφθούν. Αυτό που προέχει είναι να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ.

Όλη τη χρονιά δουλέψαμε για το καλύτερο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο, τώρα ο στόχος μας είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, ακόμα και αν δεν σκοράρω εγώ, ας το βάζει κάποιος συμπαίκτης μου, το θέμα είναι να κερδίζουμε.

Πιστεύω πως όλες οι ομάδες που βρίσκονται στην τετράδα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο όλη τη χρονιά και δίκαια βρέθηκαν στη διαδικασία των πλέι οφ».

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα αναδείχθηκε ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ και στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του δήλωσε, «αυτό το βραβείο αποτελεί κίνητρο για εμένα για να πηγαίνω όλο και καλύτερα και να βελτιώνομαι. Η ομάδα τώρα θα πρέπει να ξεκουραστεί για να μπει φρέσκια στα πλέι οφ. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι έχουμε έξι παιχνίδια και θα πάμε για το καλύτερο εκεί».

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει περίπτωση ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ και είπε: «Φυσικά και θα ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα, αυτό νομίζω ότι φαίνεται, όλοι το βλέπουμε, αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Φυσικά για να μιλήσουμε με σιγουριά για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να συζητήσω και με την ομάδα» ενώ στο τέλος αναφέρθηκε για την άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα, «Ήταν πραγματικά παράξενο, όμως το θετικό είναι ότι θα μπούμε στα πλέι οφ και θα αγωνιστούμε μπροστά στον κόσμο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x