Stoiximan Super League

«Μένει να αποδεσμευτεί ο Γκάμπριελ από τον Παναθηναϊκό»

Την έκβαση των διαπραγματεύσεων του Γκάμπριελ και του μάνατζέρ του με τον Παναθηναϊκό για την αποδέσμευσή του περιμένουν οι διοικούντες την Γκρέμιο. Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ-χαφ λήγει τον Ιούλιο και ο παίκτης θέλει να πάρει την ελευθέρας του έχοντας ουσιαστικά ήδη συμφωνήσει με τη Γκρέμιο για νέο συμβόλαιο.

Την έκβαση των διαπραγματεύσεων του Γκάμπριελ και του μάνατζέρ του με τον Παναθηναϊκό για την αποδέσμευσή του περιμένουν οι διοικούντες την Γκρέμιο. Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ-χαφ λήγει τον Ιούλιο και ο παίκτης θέλει να πάρει την ελευθέρας του έχοντας ουσιαστικά ήδη συμφωνήσει με τη Γκρέμιο για νέο συμβόλαιο. H πρώτη επαφή που έγινε στην Αθήνα ήταν άκαρπη, αφού ο Παναθηναϊκός αξιώνει χρήματα για να τον αφήσει να φύγει.

«Το θέμα εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να διευθετηθούν κάποια ζητήματα με την ομάδα του για να μείνει ελεύθερος», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Γκρέμιο, Αντόνιο Βισέντε Μάρτινς, και πρόσθεσε: «Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει πιο σοβαρά οικονομικά προβλήματα από εμάς και αυτό ίσως είναι υπέρ μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x