Stoiximan Super League

Θέλουν Παναθηναϊκό Γκάμα και Γιαζάλντε

Την επιθυμία τους να συνεχίσουν την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αν καταθέσει προτάσεις για την απόκτησή τους εξέφρασαν τόσο ο Μπρούνο Γκάμα, όσο και ο Γιαζάλντε. Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν στην Ρίο Άβε την περσινή περίοδο και ενώ ο πρώτος έμεινε ελεύθερος, ο δεύτερος επέστρεψε στην Μπράγκα.

Την επιθυμία τους να συνεχίσουν την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αν καταθέσει προτάσεις για την απόκτησή τους εξέφρασαν τόσο ο Μπρούνο Γκάμα, όσο και ο Γιαζάλντε.

Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν στην Ρίο Άβε την περσινή περίοδο και ενώ ο πρώτος έμεινε ελεύθερος, ο δεύτερος επέστρεψε στην Μπράγκα.

Ο Γκάμα είναι 24χρονος περιφερειακός επιθετικός, ενώ ο 23χρονος Γιαζάλντε φουνταριστός. Οι δύο τους σημείωσαν συνολικά 14 γκολ και είχαν 12 ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην εφημερίδα “Πράσινη”, οι δύο Πορτογάλοι φορ:

Μπρούνο Αλεσάντρε Βιλέλα Γκάμα:
«Έχω ακούσει αυτά που λέγονται για τον Παναθηναϊκό. Εγώ προσωπικά όμως δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα ακόμα, ούτε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Τον ξέρω πολύ καλά από την Μπράγκα, όπου ήμασταν μαζί. Είναι περιττό να πω κάτι για αυτόν, είναι γνωστό σε όλους ότι είναι μεγάλος προπονητής. Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά μαζί του και αν γίνει στον Παναθηναϊκό θα είναι το ιδανικό για μένα. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο στην Ευρώπη, όπου κάθε παίκτης μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά του. Θα είναι μεγάλο βήμα κι αν έρθει πρόταση θα το κάνω».

Γιαζάλντε Γκόμες Πίντο:
«Ενημερώθηκα από τις εφημερίδες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ο ατζέντης μου ίσως ξέρει περισσότερα, αλλά δεν μου έχει πει τίποτα. Μπορεί να ισχύει. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Τεράστια πρόκληση για εμένα. Είναι γνωστός στην Ευρώπη και μπορεί να παίξει και στο φετινό Champions League. Οποιοσδήποτε παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια τέτοια ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει όμως, αφού σας είπα ότι δεν ξέρω τίποτα ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x