Stoiximan Super League

«Δύσκολα για τον Παναθηναϊκό, αν θέλει Βαλέρι»

Ένας από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος Αργεντινής είναι ο Ντιέγκο Βαλέρι και θα είναι δύσκολη περίπτωση για να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Sportday ο μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Λέτο. «Λατσιάλο» ο Σισέ, υποστηρίζουν οι Ιταλοί. «Όλοι χαρούμενοι αν φύγω» τόνισε ο Γκοβού. Διερευνητικές επαφές για Νίνη.

Ένας από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος Αργεντινής είναι ο Ντιέγκο Βαλέρι και θα είναι δύσκολη περίπτωση για να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Sportday ο μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Λέτο. «Λατσιάλο» ο Σισέ, υποστηρίζουν οι Ιταλοί. «Όλοι χαρούμενοι αν φύγω» τόνισε ο Γκοβού.

Το εγκώμιο του Ντιέγκο Βαλέρι έπλεξε ο Φερναντο Κοσεντίνο, με δηλώσεις του στη Sportday, χωρίς όμως να αναφερθεί στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη. Ο Αργεντινός μάνατζερ, ο οποίος διατηρεί σχέσεις με τους «πράσινους» αφού είναι ο εκπρόσωπος και του Σεμπάστιαν Λέτο, υποστήριξε ότι ο πελάτης του έχει ζήτηση από ομάδες της Ευρώπης και δεν θα είναι εύκολη η απόκτησή του από το «τριφύλλι».

«Δεν θέλω να πω κάτι για τον Παναθηναϊκό και τον Βάλερι. Ο Ντιέγκο είναι μέσα στην τριάδα των καλύτερων μέσων που παίζουν αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και για τον Παναθηναϊκό θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν θελήσει να τον αποκτήσει. Υπάρχουν δυο-τρεις περιπτώσεις ευρωπαϊκών ομάδων που τον θέλουν. Είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ευρώπη. Τώρα ολοκληρώθηκε η Κλαουσούρα και θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές που έχουμε» ήταν τα λόγια του Κοσεντίνο.

Ο Βαλέρι αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως δεξί χαφ, ενώ έχει και το γκολ, με αποτέλεσμα αν ταιριάζει απόλυτα στο 4-3-3 του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος μάλιστα τον είχε πάρει πριν από δύο χρόνια στην Πόρτο. Επίσης ο 25χρονος μέσος βρίσκεται στην προεπιλογή της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα και αν τελικά πάρει μέρος στη διοργάνωση, τότε είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί η τιμή του και να χαθεί για τους «πράσινους».

«Λατσιάλο ο Σισέ»

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο, αν και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι το έχουν προχωρήσει λίγο πιο κάτω, θεωρώντας «τελειωμένη» τη μεταγραφή. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπολογίζουν ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα και θα έχει υπάρξει οριστική συμφωνία. Ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται να τα έχει βρει στα 1.7-1.8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ τα χρήματα που θα πάρουν οι «πράσινοι» θα είναι περίπου 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Γκοβού: «Όλοι χαρούμενοι»

Τα όσα έζησε φέτος στον Παναθηναϊκό εξιστόρησε με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα “20minutes”, ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος μέσος υποστήριξε ότι φεύγει λόγω των οικονομικών προβλημάτων των «πράσινων», κάτι που όπως τόνισε αφήνει όλες τις πλευρές ευχαριστημένες.

«Όλα ήταν διαφορετικά. Δεν ήταν όλα ανθηρά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν κι όλα χαοτικά. Για ένα μικρό διάστημα στην αρχή δεν έπαιζα, όμως όταν προσαρμόστηκα, είχα διάρκεια στις συμμετοχές μου. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, ωστόσο, αν έχω την ευκαιρία, πιθανότατα θα φύγω ως ελεύθερος, επειδή ο Παναθηναϊκός έχει οικονομικά προβλήματα. Όλος ο κόσμος θα ήταν χαρούμενος αν έφευγα και εγώ θα ήμουν ο πρώτος», είπε αρχικά ο 32χρονος χαφ, για να συμπληρώσει αναφορικά με τα “νυχτοπερπατήματά” του:

«Θα μπορούσα ν' αποδείξω ότι δεν ισχύουν πολλά για τη νυχτερινή μου ζωή. Αν με έβλεπαν μία φορά έξω το βράδυ σε 15 μέρες θα έλεγαν ότι είμαι καλό παιδί. Έζησα τη ζωή μου όπως ήθελα. Καμιά φορά υπερέβαλα, αλλά δεν μετανιώνω και ποτέ δεν κορόιδεψα στο γήπεδο ή στην προπόνηση. Έκανα το επάγγελμά μου στο 200%».

Επαφές για Νίνη

Διερευνητικές επαφές με τον Παναθηναϊκό έχουν κάνει ευρωπαϊκές ομάδες για τον Σωτήρη Νίνη. Σύλλογοι από Ιταλία και Γερμανία, κυρίως, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα χαφ, χωρίς ωστόσο να έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις για την απόκτησή του. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» δεν θα έλεγαν όχι σε μια καλή πρόταση για τον Νίνη, ειδικά από τη στιγμή που το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x