Stoiximan Super League

Λοτίτο: «Δεν είναι μόνο ο Σισέ»

Πολλούς επιθετικούς εξετάζει η Λάτσιο σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της, Κλαούντιο Λοτίτο. Ο ισχυρός άνδρας των «λατσιάλι» με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας, τόνισε: «Ο Σισέ μας ενδιαφέρει αλλά δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί που μας έχουν υποδείξει ο προπονητής μας και ο τεχνικός διευθυντής μας και παρακολουθούμε», ήταν τα λόγια του Λολίτο. Όλα αυτά, την ώρα που ο μάνατζερ του Γάλλου δήλωνε πως το ιταλικό ποδόσφαιρο ταιριάζει στον πελάτη του.

Πολλούς επιθετικούς εξετάζει η Λάτσιο σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της, Κλαούντιο Λοτίτο.

Ο ισχυρός άνδρας των «λατσιάλι» με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας, τόνισε:

«Ο Σισέ μας ενδιαφέρει αλλά δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί που μας έχουν υποδείξει ο προπονητής μας και ο τεχνικός διευθυντής μας και τους παρακολουθούμε», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «λατσιάλι».

Λογικό είναι η Λάτσιο να μην ενδιαφέρεται μόνο για έναν επιθετικό και να έχει ολόκληρο μεταγραφικό σχεδιασμό. Αλλά τα λεφτά που σκοπεύουν να δώσουν οι «λατσιάλι» για τον Σισέ και οι συχνές αναφορές των ανθρώπων της ομάδας, δείχνουν πως ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Ρωμαίων. Και για να προχωρήσουν σε μια άλλη μεταγραφή επιθετικού, ενδεχομένως να… χαλάσει με του Σισέ.

Την ίδια ώρα, ο μάνατζερ του Σισέ, Φιλίπ Πιολά, θεωρούσε πως το ιταλικό πρωτάθλημα είναι καλό για τον πελάτη του. «Ο Τζιμπρίλ ψάχνει για μια νέα και πολύ δυνατή πρόκληση στην καριέρα του και το ιταλικό πρωτάθλημα είναι κάτι που τον ενθουσιάζει. Εξάλλου η Λάτσιο είναι σπουδαίος σύλλογος».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x