Stoiximan Super League

Φίνκε: «Ακριβός ο Μπουμσόνγκ»

Δυσκολεύει η περίπτωση μεταγραφής του Μπουμσόνγκ στην Κολωνία αφού ο Βόλκερ Φίνκε, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, είπε: «Εάν είχαμε τα λεφτά, ευχαρίστως θα τον αγοράζαμε. Δεν μπορούμε να αντέξουμε το συμβόλαιο ενός διεθνή Γάλλου». Διόλου απίθανο να πρόκειται για… τερτίπια του Φίνκε, αφού η Κολωνία, δεδομένα ενδιαφέρεται για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού. Επίσης, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα πως η Βόλφσμπουργκ τα έχει βρει με τον παίκτη και για αυτό να… κάνουν πίσω από την Κολωνία.

Δυσκολεύει η περίπτωση μεταγραφής του Μπουμσόνγκ στην Κολωνία αφού ο Βόλκερ Φίνκε, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, είπε:

«Εάν είχαμε τα λεφτά, ευχαρίστως θα τον αγοράζαμε. Δεν μπορούμε να αντέξουμε το συμβόλαιο ενός διεθνή Γάλλου».

Διόλου απίθανο να πρόκειται για… τερτίπια του Φίνκε, αφού η Κολωνία, δεδομένα ενδιαφέρεται για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα πως η Βόλφσμπουργκ τα έχει βρει με τον παίκτη και για αυτό να… κάνουν πίσω από την Κολωνία.

Έτσι, ενδεχομένως, οι Γερμανοί να καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις του Γάλλου που τους φαίνονται υπέρογκες. Εξάλλου, αυτός είναι και ο λόγος που... κολλάει μέχρι στιγμής του Μπουμσόνγκ στην Κολωνία. Πάντως, από την στιγμή που ο διεθνής αμυντικός θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό αλλά και στο «τριφύλλι» θέλουν να απεμπλακούν από το υψηλό συμβόλαιο του «Μπουμ», είναι λογικό να γίνονται τέτοιου τύπου παιχνίδια.

Και απο τη στιγμή που δεν είναι μόνο μία η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Γάλλο, λογικό είναι στον Παναθηναϊκό να μην βιάζονται να… ξεπουλήσουν τον Μπουμσόνγκ, αφού και οι δύο πλευρές είναι σύμφωνες, του χρόνου να μην υπάρχει η μεταξύ τους συνεργασία. Έτσι, παρά τα λεγόμενα του Φίνκε, δεν αποκλείεται οι Γερμανοί να επανέλθουν στο προσκήνιο πως ενδιαφέρονται και πάλι. Εκτός, εάν ανακοίνωθει απο την Βόλφσμουργκ τις επόμενες ώρες. Σε μια μεταγραφική περίοδο άλλωστε, πάντοτε υπάρχουν παιχνίδια τακτικής που εφαρμόζονται μέσω δηλώσεων.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x