Stoiximan Super League

Στημένο ντέρμπι

Η σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου και άλλων εννέα ατόμων με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση είναι γεγονός. Ενδέχεται όμως να βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου και σύντομα να έρθουν νέες αποκαλύψεις για πολύ μεγάλους «παίκτες» του αθλήματος στη χώρα μας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει θέμα ακόμα και με στημένο ντέρμπι.

Η σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου και άλλων εννέα ατόμων με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση είναι γεγονός.

Ενδέχεται όμως να βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου και σύντομα να έρθουν νέες αποκαλύψεις για πολύ μεγάλους «παίκτες» του αθλήματος στη χώρα μας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει θέμα ακόμα και με στημένο ντέρμπι.

Σύμφωνα με το «vima.gr» εμπλοκή στην υπόθεση έχουν πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας».

Ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται σε τηλεφωνική συνομίλα που έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ να δηλώνει σε έναν μάνατζερ αθλητών ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του σε ντέρμπι με άλλη μεγάλη ομάδα και υπάρχει έμμεση αναφορά του σε σικέ αγώνα.

Τις επόμενες ώρες όμως, είναι πιθανό οι Αρχές αξιολογώντας αυτά τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, να προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις και τα ονόματα αυτά να βγουν στην επιφάνεια… Τότε θα φανεί και το πραγματικό βάθος αυτής της υπόθεσης που ίσως αποτελέσει το μεγαλύτερο στοίχημα και ταυτόχρονα ευκαιρία για κάθαρση του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε εδώ πώς φτάσαμε στη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου και άλλων οχτώ ατόμων


και το δελτίου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας που κάνει λόγο για άλλους εβδομήντα που δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης προϋποθέσεων αυτόφωρης διαδικασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x