Stoiximan Super League

Τηρεί σιγήν ιχθύος για Βιτόλο

Τις εξελίξεις στο θέμα του Βίκτορ Βιτόλο παρακολουθούν στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός μέσος αρνήθηκε τη βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ, ζήτησε να μείνει ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί στα πράσινα, για τα επόμενα τρία χρόνια, αντί 600.000 ευρώ το καθένα.

Τις εξελίξεις στο θέμα του Βίκτορ Βιτόλο παρακολουθούν στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός μέσος αρνήθηκε τη βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ, ζήτησε να μείνει ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί στα πράσινα, για τα επόμενα τρία χρόνια, αντί 600.000 ευρώ το καθένα.

Ο Βιτόλο ταιριάζει «γάντι» στα αγωνιστικά πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα για τη θέση του αμυντικού χαφ. Στο 4-3-3 του Πορτογάλου τεχνικού προορίζεται για το ρόλο της «σκούπας» που θα καθαρίζει μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και θα παίρνει την πρώτη πάσα από τα μετόπισθεν. Ο Ισπανός χαφ έχει και την πρώτη πάσα, είτε προς τον άξονα μπροστά του, είτε προς τα πλάγια.

Επίσης μπορεί να συνυπάρξει και με δεύτερο μέσο, σε σύστημα 4-2-3-1. Το έκανε πολλές φορές στον ΠΑΟΚ παίζοντας δίπλα-δίπλα με τον Πάμπλο Γκαρσία, με το ρόλο του Ουρουγουανού στον Παναθηναϊκό να μπορεί να πάρει ο Κώστας Κατσουράνης ή ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η υπόθεση του Βιτόλο, στον Παναθηναϊκό έχουν κι άλλες λύσεις για τη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά για να προχωρήσουν οι επαφές θα πρέπει να τελειώσει το θέμα οριστικά.

«Πετάει» για Ρώμη ο Σισέ

Τη Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο, με την ανταλλαγή επίσημων εγγράφων μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Γάλλος επιθετικός, μάλιστα, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος πριν μεταβεί στην Ιταλία, είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη “Messaggero”: «Νιώθω άσχημα που τότε η Ρόμα με είχε απορρίψει για να πάρει τον Μπαπτίστα. Πιστεύω πως έχω πάρει ήδη την εκδίκησή μου με τα γκολ που πέτυχα στην Ευρώπη. Θέλω, όμως, να βάλω και ένα γκολ στο ντέρμπι και να πανηγυρίσω κάτω από την curva Sud (σ.σ. πέταλο φανατικών της Ρόμα)».

Ερωτηθείς για την απόφασή του να πάει στη Λάτσιο, αποκρίθηκε: «Πιστεύω πως έκανα μια σωστή επιλογή, καθώς με το που έμαθα για το ενδιαφέρον, ήθελα να έρθω στην Ιταλία και τη Λάτσιο. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα».

Το ποσό που θα αποκομίσουν οι «πράσινοι» από τη μεταγραφή θα φτάσει τα 5.8 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα μπουν στα ταμεία του σε δόσεις.

Από βδομάδα οι άλλοι δύο

Τις εξελίξεις για τις μεταγραφές στις υπόλοιπες θέσεις που «πονάει» θα δρομολογήσει από τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός. Οι κινήσεις για τον επιθετικό, αλλά και τον δεξιό μεσοεπιθετικό έχουν ήδη γίνει και μόλις ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σισέ στη Λάτσιο, θα μπουν στο τελικό στάδιο τους.

Τα δίδυμα στο Κίτσμπουελ

Τα άτομα που θα διαμένουν μαζί στο ξενοδοχείο της Αυστρίας “A-Rosa”, όπου έχει καταλύσει η «πράσινη» αποστολή βγήκαν χθες. Στα ίδια δωμάτια μένουν οι: Μαρίνος-Σεϊταρίδης, Τζόρβας-Πετρόπουλος, Καραγκούνης-Χριστοδολόπουλος, Κοτσόλης-Ιωαννίδης, Βύντρα-Σπυρόπουλος, Σαριέγκι-Καντέ, Κατσουράνης-Καρνέζης, Λέτο-Νίνης, Σιμάο-Μπιέρσμιρ, Πλεσί-Μουν, Ταμπάκης-Κλέιτον, Δημούτσος-Λεοντίου, Φουρλάνος-Τριανταφυλλόπουλος και ο Μπουμσόνγκ μόνος του.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x