Stoiximan Super League

Τρέχουν… όλοι στην ΑΕΚ!

Το τρέξιμο -με κυριολεκτική, αλλά και μεταφορική σημασία- ξεκίνησαν ήδη στην ΑΕΚ. Μια μέρα πριν τα επίσημα… εγκαίνια της σεζόν, το πρώτο γκρουπ παικτών έτρεξε ήδη στα εργομετρικά. Λίγη ώρα αργότερα -και έχοντας επιστρέψει πια στην Ελλάδα- ο Μανόλο Χιμένεθ «έτρεξε» με τον Σταύρο Αδαμίδη τα τελευταία θέματα της ομάδας πριν την προετοιμασία. Και από σήμερα -και μέσα στις προσεχείς μέρες- όλοι στο σύλλογο θα τρέξουν για το 1 εκατ. ευρώ που απαιτείται, ώστε να κλείσει η «τρύπα» της περσινής σεζόν.

Το τρέξιμο -με κυριολεκτική, αλλά και μεταφορική σημασία- ξεκίνησαν ήδη στην ΑΕΚ.

Μια μέρα πριν τα επίσημα… εγκαίνια της σεζόν, το πρώτο γκρουπ παικτών έτρεξε ήδη στα εργομετρικά.

Λίγη ώρα αργότερα -και έχοντας επιστρέψει πια στην Ελλάδα- ο Μανόλο Χιμένεθ «έτρεξε» με τον Σταύρο Αδαμίδη τα τελευταία θέματα της ομάδας πριν την προετοιμασία.

Και από σήμερα -και μέσα στις προσεχείς μέρες- όλοι στο σύλλογο θα τρέξουν για το 1 εκατ. ευρώ που απαιτείται, ώστε να κλείσει η «τρύπα» της περσινής σεζόν.

Επισήμως η χρονιά ξεκινά την Τετάρτη για την ΑΕΚ (με την πρώτη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στα Σπάτα). Ωστόσο… ανεπισήμως ξεκίνησε ήδη με τους πρώτους παίκτες να υποβάλλονται το πρωί σε εργομετρικά και αιματολογικά τεστ. Το ίδιο είναι προγραμματισμένο, δε, να γίνει και με τους υπόλοιπους -σε δύο γκρουπ, πρωί και απόγευμα της Τετάρτης.

Προγραμματισμένη για σήμερα, όμως, ήταν και η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην Ελλάδα. Ο Ισπανός επέστρεψε το μεσημέρι από τις διακοπές του και πρώτη του… έννοια ήταν να «στρωθεί στη δουλειά», συναντώντας τον Σταύρο Αδαμίδη και συζητώντας μαζί του για τα τελευταία μέτωπα που πρέπει να κλείσουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ήτοι, αυτό του γκολκίπερ (με την απόκτηση του Κωνσταντόπουλου θέμα χρόνου), εκείνο του επιθετικού (με την επιστροφή του Μπαχά θέμα… προς διερεύνηση, αλλά και πιθανότατη) κι εκείνο των δανεικών (με τις περιπτώσεις των Φροξυλιά, Αργυρίου, Αμπντουραχμάνι και Ματεντζίδη να φαντάζουν επικρατέστερες).

Αντίθετα, εκείνο που (δυστυχώς για την ΑΕΚ) δεν φαντάζει επικρατέστερο ως εκδοχή είναι να περάσει χωρίς άγχος και την τελευταία φάση της αδειοδότησης. Κι αυτό διότι από την ΠΑΕ δεν εκφράζεται μεν ανησυχία για το αν θα φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του 1 εκατ. ευρώ που (διακανόνισε ότι) πρέπει να εξοφλήσει προσεχώς.

Επίσης, όμως, δεν καθησυχάζονται οι ανησυχίες ότι το ποσό -αν ο Νίκος Νοτιάς δεν ανταποκριθεί στο «τελεσίγραφο» του Πέτρου Παππά που λήγει την Πέμπτη- μπορεί να αντληθεί από οπουδήποτε αλλού, πλην του ταμείου των Supporters (όπως είχε υπάρξει δέσμευση ότι ΔΕΝ θα γίνει για περσινές υποχρεώσεις).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x