Stoiximan Super League

Ζε Εντουάρντο στέλνουν στην ΑΕΚ!

Ένα «σενάριο» που δύσκολα θα αποδειχθεί περισσότερο αξιόπιστο από παρόμοια που -συχνά πυκνά κυκλοφορούν σε ιταλικές ιστοσελίδες- αναφέρει το «tuttomercatoweb». Σύμφωνα με αυτό, ο 20χρονος Βραζιλιάνος, Ζε Εντουάρντο (που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Πάρμα) βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ένα «σενάριο» που δύσκολα θα αποδειχθεί περισσότερο αξιόπιστο από παρόμοια που -συχνά πυκνά κυκλοφορούν σε ιταλικές ιστοσελίδες- αναφέρει το «tuttomercatoweb».

Σύμφωνα με αυτό, ο 20χρονος Βραζιλιάνος, Ζε Εντουάρντο (που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Πάρμα) βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ (που ξεκίνησε από την Κρουζέιρο, αγοράστηκε από τη Μάνγκα και δανείστηκε σε Άγιαξ και Πάρμα, σημειώνοντας απλά 2 συμμετοχές με τη φανέλα της δεύτερης) είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον ιταλικό σύλλογο. Όπως αναφέρει, λοιπόν, το δημοσίευμα, «η ΑΕΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν ασχοληθεί με τον Ζε Εντουάρντο και μπορεί να δείξει ενδιαφέρον για εκείνον».

Πάντως, το… στόρι δεν δείχνει να συγκεντρώνει πιθανότητες για να γίνει πραγματικότητα, αφού ακόμα κι αν ο Ζε Εντουάρντο κρίνονταν επαρκής για να έρθει στην ΑΕΚ, εκείνη δεν αναζητεί ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ (τουλάχιστον όσο κάποιος απ’ αυτούς που έχει στο ρόστερ της δεν πωλείται).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x