Stoiximan Super League

Δεν… «απαγορεύεται» τελικά η ΑΕΚ!

Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να πάρει πίσω την… προ ημερών απόφαση και να μην επιτρέψει φιλάθλους στην πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς δεν εφαρμόστηκε για πολύ! Αφού απαγόρευσε αρχικά ακόμα και να πλησιάσουν (αποκλείοντας το δημόσιο δρόμο γύρω από τις εγκαταστάσεις) και μετά τις αντιδράσεις γι' αυτή την κίνησή της από περίπου 150 φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί, η διοίκηση -όχι μόνο τους επέτρεψε να φτάσουν, αλλά και να μπουν τελικά στο προπονητικό κέντρο και να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση!

Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να πάρει πίσω την… προ ημερών απόφαση και να μην επιτρέψει φιλάθλους στην πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς δεν εφαρμόστηκε για πολύ!

Αφού απαγόρευσε αρχικά ακόμα και να πλησιάσουν (αποκλείοντας το δημόσιο δρόμο γύρω από τις εγκαταστάσεις) και μετά τις αντιδράσεις γι' αυτή την κίνησή της από περίπου 150 φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί, η διοίκηση -όχι μόνο τους επέτρεψε να φτάσουν, αλλά και να μπουν τελικά στο προπονητικό κέντρο και να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση!

Οι περίπου 50 οπαδοί της «Ένωσης» που αγνόησαν την απόφαση να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν το περίμεναν ότι δεν θα τους επιτρεπόταν να μπουν στις εγκαταστάσεις. Αυτό που δεν περίμεναν -και το οποίο (εκτός από απορίες) προκάλεσε και την οργή τους- ήταν σεκιούριτι της ΠΑΕ να αποκλείουν τον δημόσιο δρόμο που οδηγεί στις εγκαταστάσεις και να μην τους επιτρέπουν καν να τις πλησιάσουν.

Μετά τις αντιδράσεις, πάντως, του κόσμου -και προφανώς παραδεχόμενη έμμεσα το λάθος της- η ΠΑΕ απέσυρε τους σεκιούριτι από τον δρόμο και άφησε τους (εν τω μεταξύ περισσότερους από 150) φίλους της ΑΕΚ να φτάσουν έξω από το προπονητικό κέντρο. Εκεί, δε, με τραγούδια και συνθήματα όπως το «ΑΕΚ, σ’ αγαπώ, ΑΕΚ σ’ αγαπώ, θέλουμε να μπούμε στο προπονητικό» (και αφού τους ζητήθηκε η… θεματολογία να επικεντρωθεί στην ομάδα) κατάφεραν τελικά να τους επιτραπεί η είσοδος και να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x