Stoiximan Super League

Με δόξα και… «Dimi»!

Τη βούλα που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έβαλε η ΑΕΚ! Η «Ένωση» ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του «Dimi» και ο ίδιος δεν δίστασε να… ανακοινώσει αμέσως στους φίλους της ομάδας ότι θα κάνει τα πάντα για τους στόχους πρωταθλητισμού «που πάντα έχει η ΑΕΚ, ανεξαρτήτως περιστάσεων και εποχής»!

Τη βούλα που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έβαλε η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του «Dimi» και ο ίδιος δεν δίστασε να… ανακοινώσει αμέσως στους φίλους της ομάδας ότι θα κάνει τα πάντα για τους στόχους πρωταθλητισμού «που πάντα έχει η ΑΕΚ, ανεξαρτήτως περιστάσεων και εποχής»!

«Είναι πολύ κολακευτικό να είσαι ο πρώτος στόχος μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ και ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους της», ανέφερε ο Κωνσταντόπουλος, λίγα μόλις λεπτά αφότου υπέγραψε στα Σπάτα το διετές συμβόλαιό του (και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ).

Αφού συμπλήρωσε, λοιπόν, στις πρώτες του δηλώσεις ότι «είναι πολύ σημαντικό για τη συνεννόηση το ότι οι τρεις τερματοφύλακες θα είμαστε Έλληνες, ενώ και τα άλλα δύο παιδιά είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και παίκτες», δεν… φοβήθηκε να παρουσιαστεί φιλόδοξος για τον ίδιο -και τη νέα του ομάδα:

«Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της, οι οποίοι στην περίπτωση της ΑΕΚ είναι πάντα στόχοι πρωταθλητισμού, ανεξαρτήτως περιστάσεων και εποχής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x