Stoiximan Super League

Τράκαρε ο Ψωμιάδης

Σε σοβαρό τρακάρισμα ενεπλάκη σήμερα ο Σταύρος Ψωμιάδης χωρίς όμως να υποστεί τον παραμικρό τραυματισμό. Ωστόσο το αυτοκίνητο του προέδρου της Καβάλας υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Σίγουρα, ο γιός του Μάκη Ψωμιάδη δεν διανύει τη πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής του, αφού μετά την κατηγορία του για το σκάνδαλο Koriopolis, κινδύνεψε σήμερα από τραυματισμό.

Σε σοβαρό τρακάρισμα ενεπλάκη σήμερα ο Σταύρος Ψωμιάδης χωρίς όμως να υποστεί τον παραμικρό τραυματισμό. Ωστόσο το αυτοκίνητο του προέδρου της Καβάλας υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Σίγουρα, ο γιός του Μάκη Ψωμιάδη δεν διανύει την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής του, αφού μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για το σκάνδαλο Koriopolis, κινδύνεψε σήμερα από τραυματισμό. Ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού το τρακάρισμά του ήταν τέτοιο που σχεδόν κατέστρεψε ολοσχερώς το πολυτελές αυτοκίνητο του Σταύρου Ψωμιάδη και εκείνος δεν έπαθε ούτε γραντζουνιά.

Ο ίδιος πάντως αναμένεται να παρευρεθεί κανονικά το Σάββατο στην «πρώτη» του νέου τεχνικού της Καβάλας, Μάριους Σουμούντιτσα.

Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x